Lika snabbt - bara grönare

För att få till en positiv grön förändring för framtiden är vi övertygade om att vi alla behöver bidra. Det är därför Bring är lika snabba, men bara grönare.

Publicerad 2020-08-28 Senast uppdaterad 2022-09-05

Vi handlar på nätet som aldrig förr. Hela världen har blivit vår marknadsplats och att få någonting levererat fram till sin dörr, har blivit en självklarhet. Det är därför det är viktigt att leveranserna sker på ett så hållbart sätt som möjligt, men också att vi alla tänker hållbart i alla led. Till exempel kan ett aktivt val i checkouten göra stor skillnad för att dina varor ska levereras hem till dig på lite grönare sätt.

Det är därför vi säger #baragrönare. Det är inte mycket som behövs om vi alla bidrar med något.

Vårt stora mål är att vi ska leverera 100% fossilfritt till dig senast år 2025. Det kräver att vi alla gör lite fler gröna val varje dag. Vi måste ständigt förändra inte bara de stora, men också de små sakerna för att komma en bit längre på resan. Med ett gemensamt mål kan vi tillsammans skapa förändring.

Vi på Bring är en del av problemet, men vi kan också vara en del av lösningen. Och vi gör vår omställning steg för steg. Allt från att ställa om till solel på våra terminaler och kontor, dela med oss av våra gröna tips, ingå i gröna projekt och framtidssatsningar, till att byta hästkrafter mot muskelkrafter i innerstaden. På Bring betyder handling mer än ord. Så välj oss nästa gång du handlar. Precis lika snabbt – #baragrönare.