Här kan du spåra ett paket som du har skickat eller som är på väg till dig

Spåra ditt paket med kolli- eller referensnummer

Vanliga frågor om spårning

 • Skriv ditt kolli – eller referensnummer i rutan högre upp på sidan. Ditt kolli – eller referensnummer hittar du oftast i din orderbekräftelse som du fått via mail eller sms.

 • Förseningar av ditt gods kan t.ex. ha orsakats av att fel adress använts, att det står boxadress istället för gatuadress, bristfällig emballering, bristfällig dokumentation vid förtullning eller att en del företagsnamn låter som en privatperson (för att undvika detta, använd ordet firma, AB eller liknande).

  Är du privatperson och ska ta emot ett paket som inte kommit fram - kontakta i första hand företaget som du ska motta paketet ifrån. Har du frågor om en hemleverans kan du kontakta oss på 08-120 245 24.

  Är du kund till Bring och har skickat ett paket som inte har kommit fram, sök först via Mybring, behöver du ytterligare hjälp kontakta oss på cs@bring.com eller 020-765 000 så hjälper vi dig.

 • Är du mottagare- kontakta i första hand företaget som har skickat varan.

  Är du avsändare och har en försändelse som skadats, försenats eller förlorats pga. vår hantering, kan du göra en reklamation. Fyll i ett av de formulär som finns listade på vår kundservicesida så återkommer vi till dig.

 • Om du har ditt fraktsedelsnummer/sändningsnummer kan du använda fältet ovan för att göra en godssökning. 

  Hittar du inte den i godssökningen kan du ringa vår trafikkundtjänst 010- 207 19 99 (ha gärna ditt fraktsedelsnummer eller sändningsnummer redo så är det lättare för oss att hjälpa dig)

 • Denna tjänst hanteras nu av Citymail, som inte längre är en del av Bring. Du kan spåra ditt brevlådepaket här.

 • Om du har ditt fraktsedelsnummer eller sändningsnummer så kan du söka efter ditt gods i på vår spårningssida alternativt i Mybring.

  Om du inte hittar den i godssökningen ring till vår trafikkundtjänst 010- 207 19 99 (ha gärna ditt fraktsedelsnummer eller sändningsnummer redo så är det lättare för oss att hjälpa dig).