Därför är det smart att använda Bring-appen

Med Bring-appen får du tillgång till smarta och säkra lösningar direkt i din mobil. Du kan spåra dina paket och låta någon annan hämta dem, returnera paket och förebygga försök till bedrägeri.

Bring-appen

För att enkelt följa ditt paket, hämta och returnera, ladda ner Bringappen nu!

Spåra och hämta dina paket

Med appen kan du spåra alla dina paket, både till och från dig. Paket som är registrerade med ditt telefonnummer visas automatiskt, men du kan också lägga till paket själv med spårningsnummer.

Bring-appen håller dig uppdaterad om paketets resa, när det kan hämtas upp eller när leveransen hem till dig kommer att ske. I appen visas karta till platsen där paketet kan hämtas, och vad hämtningskoden är.

Du kan också gå in på information om paketet och förlänga hämtningstiden med 7 dagar.

Välj vilka aviseringar du vill ha

Med appen kan du styra vilka aviseringar du önskar, och du har många valmöjligheter. Du kan välja att få notiser när ditt paket är på väg, få en notis när det är klart att hämtas, meddelande om förseningar eller avvikelser, och om paketet kräver tull-dokumentation eller betalning.

Du kan också välja att bli aviserad när du är nära ett hämtklart paket.

I appen kan du även välja vilka kanaler du vill bli aviserad i. Du kan enkelt stänga av SMS och mejl, så att du endast får dem i appen, eller så kan du anpassa varje kanal precis som du vill.

Tjej_med_mobil_i_kök.jpg
Med Bringappen blir hanteringen av dina paket mycket enklare.

Hämta paket i Paketbox

Bring-appen är din räkmacka till Brings paketboxar. Appen kommunicerar med paketboxarna via Bluetooth och öppnar luckan åt dig där ditt paket ligger.

Paketboxen gör det möjligt för dig att hämta paketen när som helst under dygnet, och du kan även returnera från dem, med hjälp av appen.

Läs mer: Så här använder du Brings paketboxar

Är det svårt för dig att nå de övre luckorna i paketboxen? Du kan använda Bring-appen för att välja att endast hämta dina paket i de mellersta luckorna, i höjd från 38 till 122 centimeter.

Dela paket med andra

Med Bring-appen kan du dela dina paket med andra, så att de kan hämta dem åt dig. Du öppnar information om paketet, väljer "Visa alla paketalternativ", och sedan "Dela paketet". Därefter väljer du vem du vill dela med och hur, till exempel via sms eller mejl.

Om någon ska hämta eller skicka ett paket åt dig i paketboxen måste personen ha Bring-appen installerad för att öppna luckan.

Förebygg bedrägeriförsök

Tyvärr inträffar det ständigt att Bring blir utnyttjat av bedragare med oärliga avsikter. Detta sker oftast genom falska mejl och SMS om att det är ett paket på väg som måste betalas.

Funderande_man_med_mobil.jpg
Med Bring-appen minimerar du bedrägeriförsök.

Använder du Bring-appen kommer du alltid ha full koll på de paket som är på väg till dig, samt vilka aviseringar du får, så att du inte blir lurad av ett falskt meddelande.

Om du till exempel har stängt av SMS-aviseringar i appen, finns det anledning att vara mer skeptisk om du plötsligt får ett SMS om ett paket.

Läs mer om bedrägeri: Så undviker du att bli lurad på nätet

Få information om upphämtningsstället

När du ska hämta ett paket hittar du adress och karta till paketombudet eller paketboxen i appen. Du kan också kontrollera öppettiderna för ombudet och när det är mest folk, så att du kan undvika köer och planera när det är bäst att hämta paketet.

Läs tips och nyheter

I appen hittar du också aktuella artiklar med tips och spännande nyheter från Bring. Håll dig uppdaterad genom att läsa det senaste i appen.

Dela artikel