100% fossilfritt hem till dig

Vi på Bring har ett mål att alla våra leveranser ska vara helt fossilfria senast år 2025. Det kräver att vi gör lite fler gröna åtgärder varje dag för att komma en bit längre på resan. Du som bor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping eller i någon annan av våra 341 fossilfria städer får redan idag helt fossilfria leveranser hem till dig.

Vår linjetrafik elektrifieras i samarbete med Einride

Vi ingår stort samarbete med techbolaget Einride och blir de första i Sverige med att ställa om till el i linjetrafik. Omställningen väntas minska koldioxidutsläppen med 78 procent jämfört med att köra samma sträcka med HVO.

Fem smarta onlineköp för en enklare och grönare vardag

Det mer vanligt att vi handlar dagliga förbrukningsvaror på nätet. Det går snabbt, är smidigt och enkelt och i många avseenden ett bra miljöalternativ. Här följer tips på hur du gör vardagen enklare och grönare med smarta onlineköp. Samtidigt får du tid över till viktigare saker.

Handla hållbart på nätet – går det?

Det ställs allt tydligare krav på gröna hållbara lösningar inom e-handel och logistik. Vi levererar dina paket hem till dig med så lite klimatpåverkan som möjligt och har ambitiösa mål för framtiden. Men för att onlineshopping ska anses vara hållbart i alla led, behöver även du som nätkund göra medvetna val.

Vi levererar hem till dig

Har du köpt något på nätet? Vi levererar fossilfritt hela vägen hem till dig! Maximal bekvämlighet i grön förpackning.

Hemleverans när du inte är hemma

Om du vill kan vi ställa paketet utanför din ytterdörr, även när du inte är hemma och kan ta emot paketet vid leveranstillfället.

Välj hur du vill få ditt paket - och ändra dig!

En hektisk vardag med oförutsedda planer gör att tiden ofta inte räcker till. Därför har vi gjort det möjligt för dig att med några enkla knapptryck dirigera om din leverans från ett valt paketombud till din hemadress istället.

Hämta för två nästa gång du handlar på nätet!

Med BankID kan du enkelt hjälpa dina vänner att hämta paket hos ombudet. Eller be någon hämta åt dig.

Nu är vi helt fossilfria i storstäderna

Nu är alla våra bud, paket- och hemleveranser i Stockholm, Göteborg och Malmö helt fossilfria. Leveranserna körs på el, biogas och hydrerad vegetabilisk olja (HVO). Dessutom kör vi fossilfritt i ytterligare 342 orter.

Vad betyder egentligen gröna leveranser?

Redan 2025 är målet att vi endast ska använda förnybar energi till våra fordon och fastigheter. Vilka är utmaningarna och möjligheterna i arbetet för en fossilfri fordonsflotta? Läs mer här om vårt miljöarbete.

Vi blir delägare i trådlösa elvägar

Tänk om du kunde ladda din elbil samtidigt som du kör. Gissa vad, det kan du, åtminstone inom en snar framtid. Vi går nu in som stolt delägare i Elonroad. Läs mer här om detta gröna framtidsprojekt.

Fler fossilfria fordon

Vi har valt att investera i det svenska cleantech- företaget Inzile. Företaget, som producerar eldrivna lätta lastbilar, blir därmed en viktig pusselbit i arbetet för att nå vårt hållbarhetsmål: Att bara använda förnybar energi för våra byggnader och fordon senast år 2025. Läs mer om vårt samarbete med Inzile här.

Våra miljömål och vår hållbarhetsrapport

Vår koncern har satt ett tydligt och ambitiöst miljömål - att år 2025 endast använda sig av förnybar energi i alla våra fordon och byggnader.

Fler hållbara transportlösningar

Vi har ingått ett nytt samarbete med företaget Volta Trucks för att utveckla nya ellastbilar för en fossilfri paketdistribution i stadskärnorna på de nordiska marknaderna. Läs mer om vårt samarbete med Volta Trucks här.

Hemmagjord el

924 solcellspaneler tar plats på terminalen i Göteborg. Under sommarmånaderna producerar solpanelerna mer än tillräckligt för att förse hela vår tempererade del med kyla. Läs mer om vår terminal i Göteborg här.

Vårt prisbelönta samarbete Älskade stad

Som ett led i att våga tänka annorlunda och flexibelt har vi inlett ett samlastningssamarbete med målet att minska vår miljöpåverkan vid våra leveranser. Läs mer här om Älskade stad.