100% fossilfritt hem till dig

Vi på Bring har ett mål att alla våra leveranser ska vara helt fossilfria senast år 2025. Det kräver att vi gör lite fler gröna åtgärder varje dag för att komma en bit längre på resan. Du som bor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping får redan idag helt fossilfria leveranser hem till dig.

Fossilfria leveranser i Stockholm och Göteborg

Från den 1 september blir alla våra bud- och hemleveranser i Stockholm och Göteborg fossilfria. Leveranserna kommer att köras på el, biogas och hydrerad vegetabilisk olja (HVO).

Vad betyder egentligen gröna leveranser?

Redan 2025 är målet att vi endast ska använda förnybar energi till våra fordon och fastigheter. Vilka är utmaningarna och möjligheterna i arbetet för en fossilfri fordonsflotta? Läs mer här om vårt miljöarbete.

Våra miljömål och vår hållbarhetsrapport

Vår koncern har satt ett tydligt och ambitiöst miljömål - att år 2025 endast använda sig av förnybar energi i alla våra fordon och byggnader.

Fler hållbara transportlösningar

Vi har ingått ett nytt samarbete med företaget Volta Trucks för att utveckla nya ellastbilar för en fossilfri paketdistribution i stadskärnorna på de nordiska marknaderna. Läs mer om vårt samarbete med Volta Trucks här.

Fossilfritt i Malmö

Vi kör alla våra hemleveranser i Malmö med helt fossilfria bränslen. Från och med 1 januari 2020 kör vi alla hemleveranser från Malmöterminalen med bilar som drivs med HVO100 eller el.

Fler fossilfria fordon

Vi har valt att investera i det svenska cleantech- företaget Inzile. Företaget, som producerar eldrivna lätta lastbilar, blir därmed en viktig pusselbit i arbetet för att nå vårt hållbarhetsmål: Att bara använda förnybar energi för våra byggnader och fordon innan år 2025. Läs mer om vårt samarbete med Inzile här.

Hemmagjord el

924 solcellspaneler tar plats på terminalen i Göteborg. Under sommarmånaderna producerar solpanelerna mer än tillräckligt för att förse hela vår tempererade del med kyla. Läs mer om vår terminal i Göteborg här.

Nästa gång du handlar - boka en miljöretur!

Vi levererar varan, packar upp, monterar – och ser till att den gamla återvinns. Du slipper själv jobbet med att göra dig av din gamla kyl eller soffa! Läs mer här om vår tjänst miljöretur.

Vårt prisbelönta samarbete Älskade stad

Som ett led i att våga tänka annorlunda och flexibelt har vi inlett ett samlastningssamarbete med målet att minska vår miljöpåverkan vid våra leveranser. Läs mer här om Älskade stad.