Lika snabbt - bara grönare

Oavsett om du handlar mycket eller lite på nätet arbetar vi på Bring varje dag för att leverera, inte bara så snabbt som möjligt utan även så hållbart som möjligt. Så nästa gång du handlar på nätet, gör ett grönt val och välj Bring. Vi levererar lika snabbt - #baragrönare.

Ta emot paket

Här kan du läsa om våra leveransaleternativ och de villkor som gäller när du får något levererat med Bring.

Fossilfria leveranser

100% fossilfritt hem till dig

Vi på Bring satsar på fossilfria leveranser hem till dig. Senast år 2025 ska alla våra leveranser i Norden vara helt gröna. Redan idag levererar vi 100% fossilfritt hem till dig i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Läs mer här om våra fossilfria leveranser.

Shoppa hållbart

En podcast om hållbar shopping

Hur hållbart är ditt shoppingbeteende egentligen? Tillsammans med Breakit har vi på Bring gjort en podcast där vi pratar med tongivande personer som tipsar om hur du kan handla mer hållbart. Läs mer och lyssna på vår podcast Shop or Stop här.

Summan av allt

Se vår kampanj här

Varje liten sak du gör för miljön är en seger. Det är summan av alla små saker vi gör som faktiskt betyder något. Ingen är perfekt, men jobbar vi tillsammans kan vi skapa en grönare vardag för oss alla. Se vår kampanj och ta del av vår chaufför Abbes tips här.

Julbrakaren - Brings julfilm 2021

Man styr inte alltid över sina utsläpp under julen

2021 lanserade vi en julkampanj med fokus på små lokala utsläpp. Väldigt lokala utsläpp, som man ibland inte kan styra. Men att styra över sina små gröna val kan vara en god start. Se och läs mer om vår kampanj här.

The Breathing Wall Project

Den Co2-absorberande väggen

Ett viktigt miljöbudskap med en positiv miljöeffekt! Läs om hur vi förvandlade en vanlig husvägg till ett CO2-absorberande konstverk.

Det är summan av allt som räknas.