Nya elbilar till terminalen i Stockholm

Nya elbilar till vår terminal i Stockholm

I mars 2021 välkomnade vi ett nytt tillskott av elbilar till vår fordonsflotta på terminalen i Västberga, Stockholm. Med dessa kan vi nu täcka hela Stockholms stad med våra utsläppsfria hemleveranser av paket.

Fyra skinande, blanka och härligt Bring-gröna tillskott har nu rullat in till vår elflotta på terminalen i Västberga i Stockholm. Bilarna är av märket SAIC Maxus EV80, tar 11 m3 och 950 kg last och har ett batteri på 56 kwh, något som ska ge en räckvidd på 200 km en bra dag. De kommer att leverera utsläppsfria, snabba hemleveranser 6 dagar i veckan i Stockholm stad, helst både dag och kväll.

- Det känns spännande att nu ha utökat vår elbilsflotta med ytterligare en bilmodell, säger Ted Stoltz, områdeschef för Home Delivery i Stockholm.

20 elbilar används idag för vår nya förbättrade hemleveranslösning, och i Västberga har vi utökat antalet laddningsplatser för att kunna ladda 60 fordon samtidigt.

- Med det senaste tillskottet av elbilar kan vi nu täcka hela Stockholms stad med våra utsläppsfria hemleveranser av paket. Jag är stolt över det stora engagemang som organisationen visar för att ställa om och våga prova nytt som visar att vi är en av de grönaste logistikaktörerna, säger Tobias Åbonde, nordisk ansvarig för hemleveranser på Bring.

Vill du veta mer om vårt hemleveranserbjudande?

Kontakta oss här.

Dela artikel