miljö och hållbarhet

Kan ditt engagemang för miljö och hållbarhet påverka din försäljning?

Visste du att väldigt få kunder upplever att de får information om nätbutikens miljö- och hållbarhetsarbete, men att de gärna vill ha det?

En hand håller i ett grönt löv mot en grön bakgrund

Att synliggöra sitt arbete för ett mer hållbart och mindre miljöpåverkande handel kommer att vara en viktig konkurrensfaktor framöver. Många e-handlare arbetar aktivt inom miljö och hållbarhet, men synliggör det inte i tillräcklig utsträckning.

Vi har frågat över 3.000 skandinaviska e-handelskunder om vad som är viktigt för dem ur ett miljöperspektiv. Samt vad de förväntar sig av nätbutikerna. Vad de svarade presenteras i Bring Research senaste rapport. Den ger nyttig insikt om hur e-handlare kan positionera sig med ett tydligt miljöfokus.

  • Rapporten belyser vad som är viktigt för webbutiker lyfta fra. För att uppfattas som en aktör som tar ansvar och arbetar med miljö och hållbarhet.
     
  • Rapporten visar också på demografiska skillnader, som kan hjälpa dig som e-handlare att se hur du kan nå din målgrupp.

Insikter som kan hjälpa dig att öka försäljningen i din nätbutik

Vill du locka så många nya kunder som möjligt under säsongen för presentinköp, och framstå som en gedigen och säker webbutik?

Dela artikel