Hemleverans av paket

Erbjud hemleverans i Sverige, Danmark, Norge och Finland, så som dina kunder vill ha det.

 • Smidigt – leverans hela vägen hem till dörren, dagtid, kvällstid samt på helger
 • Flexibelt – möjlighet för dig och dina kunder att anpassa leveransen
 • Idag får 6 miljoner svenskar sina paket levererade med el, HVO eller biogas

Hemleverans innebär maximal bekvämlighet för dina kunder. Vi erbjuder olika alternativ för hemleverans av paket så att du kan välja det som passar bäst för dig och dina kunder.

I Sverige och Danmark erbjuder vi en enkel hemleveranstjänst där paketet levereras dagtid mellan 8-17.

Vi erbjuder även en flexibel hemleveranstjänst i Sverige med ett förbättrat digitalt gränssnitt. Till exempel med kortare tidsfönster, leverans både dagtid, kvällstid samt helger, spårning av paket i realtid och möjlighet att välja leveransdag och tidsfönster för leveransen. Denna tjänst erbjuds i de större städerna i Sverige.

Vill du kunna erbjuda dina kunder en mer exakt tidpunkt av förväntad leverans? Med Estimerad ankomsttid (ETA) får dina kunder mer exakt information om det förväntade leveranstillfället direkt då de lägger sin beställning. Läs mer om ETA här.

En kvinna signerar för ett paket som levererats av en Bring chaufför

Hur stort och tungt?

Vikt och mått.

Max vikt: 35 kg (25 kg till Finland).

Max mått: längd 200 cm, eller längd + omkrets 300 cm

Minsta mått: Sverige, Danmark, Finland 15 x 10 x 1 cm. Norge 23 x 13 x 1

Se våra villkor

  Såhär gör du

 1. 1

  Förpacka och märk försändelsen

  Packa varorna på ett säkert sätt och märk förpackningen enligt våra instruktioner. Säkerställ att ömtåliga varor omges av stötdämpande material så att varorna skyddas under transporten och i sorteringen. Tänk på att ha så lite luft som möjligt i paketet.

  Fler bra tips om hur man packar och märker finns här.

 2. 2

  Beställ frakt och boka upphämtning

  Beställ frakten i Brings bokningssystem i Mybring, via API eller via godkänt externt system till exempel TA-leverantör. Hämtning beställer du i MyBring eller så tecknar du avtal om fast hämtning med oss.

 3. 3

  Under transport

  Leveranstiden är cirka 1-3 dagar till de flesta mottagarna. Paketet är spårbart hela vägen från första scanning på terminalen och fram till utförd leverans hos mottagaren. Mer detaljerad information om ditt paket och leveranser hittar du i Mybring.

 4. 4

  Leverans

  För vår enklare hemleveranstjänst levererar vi mellan 8-17. Mottagaren blir aviserad om förväntad leveransdag med spårningslänk, via sms eller e-post.

  Med vår mer flexibla hemleveranstjänst levererar vi både dagtid och kvällstid. Mottagaren blir aviserad om förväntad leveransdag och tid med spårningslänk, via sms eller e-post. Mottagaren kan även följa leveransen i realtid och ges möjlighet att ändra leveransdag och tid för leverans. Vid leverans på kvällstid aviseras mottagaren även strax innan leverans.

 5. 5

  Eventuell retur

  Om dina kunder behöver göra en retur erbjuder vi olika typer av returtjänster:

  • Retur från hemmet - låter dina kunder returnera större paket från sitt hem på ditt företags bekostnad.

  • Retur från utlämningsställe - låter dina kunder returnera paket på ditt företags bekostnad. Returförsändelsen lämnas in hos ett Bring ombud eller till en Bring paketbox.

Tilläggstjänster

 • Paketet levereras även om ingen är på plats på leveransadressen och kan kvittera. Paketet ställs utanför mottagarens dörr, eller på annan angiven plats i anslutning till leveransadressen. Chauffören tar ett foto av paketet vid leverans.

 • Paketet levereras mot signatur. Chauffören kräver att den som tar emot paketet signerar vid leveransen. Denna tilläggstjänst blockerar möjligheten för leverans utanför dörren utan kvittens.

 • Ibland är det skönt med extra trygghet om något skulle hända med paketet på väg till mottagaren. Med Brings tilläggsförsäkring Cargo Insurance får du möjlighet till full ersättning vid eventuell skada eller förlust. Läs mer om försäkringen här

 • Att kunna skicka både mindre paket och stora, tunga varor i retur är lika viktigt och självklart när något har blivit fel.

  Läs mer om våra returtjänster här