Retur från hemmet

Låt dina kunder returnera större paket från sitt hem på ditt företags bekostnad.

 • Retur av paket från privatpersoner
 • Tjänsten innebär upphämtning på returavsändarens hemadress
 • Tillgängligt för retur från Sverige och Danmark

Tjänsten är främst avsedd för paket som på grund av mått/vikt inte kan returneras via ombud dvs. paket över 150 cm längd eller över 20 kg. Hämtning ingår och sker på retursändarens adress.

Två Bring chaufförer bär ett paket med en TV.

Vad kostar det?

Tjänsten prissätts enligt avtal.

Hur stort och tungt?

Vikt och mått

Max vikt: 35 kg per paket
Max längd: 200 cm. Längd + omkrets kan inte vara mer än 300 cm.

Villkor

  Såhär går det till:

 1. 1

  Detta gör dina kunder

  Privatkonsumenten behöver inte göra en separat bokning av hämtning av paketet som ska returneras. Ett hämtningsuppdrag skapas automatiskt när EDI-informationen överförs, och då påbörjas också returprocessen, inklusive avisering till returavsändaren. EDI-informationen ska aldrig överföras innan returen är aktuell.

 2. 2

  Ta emot returen

  Retur av enstaka paket

  Gäller upphämtning, transport och distribution av enskilda paket. Detta är tillgängligt för retur från Sverige och Danmark.

  Retur av flera paket

  Paketet hämtas och transporteras till en sorteringsterminal i avsändarlandet. På terminalen hämtas paketen och staplas på pallar. Vidare transport sker tillsammans på pall. Tillgängligt för retur från Sverige och Danmark.

Tilläggstjänster

 • Ibland är det skönt med extra trygghet om något skulle hända med paketet på väg till mottagaren. Med Brings tilläggsförsäkring Cargo Insurance får du möjlighet till full ersättning vid eventuell skada eller förlust. Läs mer om försäkringen här