Vi levererar hela vägen hem till dig

Har du köpt något på nätet? Vi levererar hela vägen hem till dig! Maximal bekvämlighet i grön förpackning.

Har du ont om tid att svänga förbi ombudet är det förstås bekvämt att få paketen levererade till din hemadress istället. Vi erbjuder dig olika alternativ för hemleverans – du väljer det sätt som passar bäst för dig.

Hur går det till?

När du handlar något på nätet kan du i checkouten ofta välja om paketet ska hamna hos ditt ombud eller levereras hem till dig. Du får ett sms med en länk om att din leverans är på väg, Där kan du välja vilken dag och tid Bring ska leverera hem till dig. Paketet körs hela vägen hem till dig och du blir aviserad under vägen. Signering sker oftast digitalt.

Läser detta som företag?

Erbjuda en flexibel hemleverans till dina kunder

Hemleverans när du inte är hemma

Om du vill kan vi ställa paketet utanför din ytterdörr, även när du inte är hemma och kan ta emot paketet vid leveranstillfället.

Vi erbjuder olika alternativ för hemleverans, så att du kan välja det som passar bäst för dig. Är du inte hemma kan du göra ett aktivt val som ger oss tillåtelse att lämna paketet utanför din ytterdörr. Du kan även välja om paketet ska lämnas på en specifik plats. Kanske bakom en blomkruka på din veranda? 

Hur går det till?

Du får ett sms med en länk om att din leverans är på väg. Där kan du själv välja att få leveransen hem till din ytterdörr, även om du inte är hemma. Du blir aviserad under vägen och kan spåra paketet. 

Viktigt att veta

  • Vid hemleverans när du inte är hemma levereras ditt paket till din ytterdörr. Till mottagare i flerfamiljshus utförs leverans utanför lägenhetsdörr.
  • Vi levererar både dagtid och kvällstid.

Har du frågor som gäller din leverans?

Dela artikel