Retur från utlämningsställe

Låt dina kunder returnera paket på ditt företags bekostnad. Returförsändelsen lämnas in hos ett Bring ombud eller till en Bring paketbox.

 • Retur av paket från privatpersoner
 • Från ombud eller paketbox
 • Gäller retur från Sverige, Danmark, Norge och Finland

En kvinna lämnar in ett paket för retur.

Vad kostar det?

Tjänsten prissätts enligt kundspecifikt avtal.

Hur stort och tungt?

Vikt och mått

Max vikt: 20 kg per paket
Max längd: 150 cm. Längd + omkrets kan inte vara mer än 300 cm.

Villkor

  Såhär går det till:

 1. 1

  Detta gör dina kunder

  Vanligtvis medföljer en returetikett som privatkonsumenten fäster på paketet som ska returneras. Sedan lämnas det in på närmaste Bring ombud eller till en Bring paketbox och din kund får då kvittering. Vi kommer sedan och hämtar paketet.

 2. 2

  Ta emot returen

  Retur av enstaka paket

  Gäller upphämtning, transport och distribution av enskilda paket. Detta är tillgängligt för retur från och till Sverige, Danmark, Norge och Finland (ej inrikes i Finland).

  Retur av flera paket

  Paketet hämtas och transporteras till en sorteringsterminal. På terminalen hämtas paket och staplas på pallar. Vidare transport sker tillsammans på pall. Tillgängligt från och till Sverige, Danmark, Norge och Finland (ej inrikes Finland) samt till utvalda länder i Europa. 

Tilläggstjänster

 • Ibland är det skönt med extra trygghet om något skulle hända med paketet på väg till mottagaren. Med Brings tilläggsförsäkring Cargo Insurance får du möjlighet till full ersättning vid eventuell skada eller förlust. Läs mer om försäkringen här