Paketbox

Lägg till paketboxar i din checkout

Visste du att 19% av de som handlar på nätet hellre skulle ha valt paketbox som leverans om det hade funnits som alternativ?

Person hämtar paket från en paketbox
Publicerad 2022-06-09 Senast uppdaterad 2023-05-15

Med paketboxar får dina kunder möjlighet att hämta ut paket när de vill, dygnet runt och någonstans nära där de redan befinner sig. Ett enkelt och flexibelt leveransalternativ.

Varför ska du välja våra paketboxar?

  • Det är ett smidigt leveranssätt som finns nära där dina kunder befinner sig
  • Dina kunder kan hämta sitt paket när de vill, dygnet runt och slipper köa
  • Idag får 6,1 miljoner svenskar sina paket levererade med el, HVO eller biogas
  • I snitt hämtas paketen redan första eller andra dygnet
  • Snart kan dina kunder även returnera sina paket via våra paketboxar
  • Du kan enkelt lägga till paketbox i din checkout med hjälp av vårt Pickup Point API

Vill du också erbjuda paketbox som leveranssätt i din checkout?

Ta kontakt, så hjälper vi dig

Så lägger du till paketboxar i din checkout

För att kunna använda paketbox som ett leveransalternativ till dina kunder måste din nätbutik använda Brings Pickup Point API. Med API:et kan du erbjuda dina kunder möjligheten att välja utlämningsställe själva där detta är aktuellt. Att ha möjlighet att själv kunna välja utlämningsställe kan vara en bra konkurrensfördel för din nätbutik. Det kostar ingenting att börja använda API:et.

Ge dina kunder möjligheten att välja paketbox som levereringsalternativ. Det enda du behöver är vårt Pickup Point Api

I filmen nedan får du information om hur du enkelt integrerar API:et i din checkout. Om du behöver hjälp att komma igång eller har frågor kan du kontakta checkoutse@bring.com

Informationsbild om hur man lägger till Brings paketboxar i sin checkout

Så fungerar paketboxarna

Paketboxen är en självbetjäningslösning som låter dina kunder hämta ut sina paket dygnet runt. Den har luckor i tre storlekar, small, medium och large. Paketet får max vara 50x44x59 cm.

Detta leveransalternativ är särskilt bra för dig som säljer till exempel kläder, skor, kosmetika, småelektronik etc då de flesta beställningar kommer att kunna få en plats i en lucka.

När en kund har valt paketbox i checkouten skickas ett sms med en länk för att ladda ned appen Brings paketbox och man registrerar sig då med bank-id och sitt mobilnummer.

När paketet är på väg och redo att hämtas skickas ett push-meddelande från appen. Sedan är dags att gå till paketboxen, följa instruktionerna i appen och koppla på bluetooth så är paketet redo att hämtas.

Här finns paketboxarna

Paketboxarna är placerade på strategiska platser, inomhus och utomhus, i Stockholm, Göteborg och Malmö där många människor rör sig dagligen, till exempel vid gallerior, bensinstationer, dagligvaruhandelsbutiker, restauranger, bostadsrättsföreningar och parkeringshus. Som kund har du möjlighet att nyttja hela vårt nätverk med cirka 6000 utlämningsplatser i hela Norden.

Har du några frågor eller vill veta mer om våra paketboxar?

Kontakta oss via vårt formulär nedan eller hör av dig till din säljkontakt om du redan är kund hos Bring.