Hämta och lämna paket i Brings paketboxar

Brings paketboxar ger dig möjlighet att hämta och returnera dina paket i närheten där du bor, jobbar eller reser. Du använder vår mobil-app Bring Paketbox – under dygnets alla tider.

Bring Paketbox-appen laddar du enkelt ner till din mobil:

Vad är en paketbox?

Brings paketboxar är lösningen för dig som vill hämta dina paket när det passar dig. Paketboxarna är placerade på publika platser i och omkring Malmö, Göteborg och Stockholm. De flesta står utomhus, så att du enkelt och smidigt ska kunna hämta dina paket under dygnets alla timmar.

Har du beställt något du ångrar kan du också returnera paketet i en av våra paketboxar.

Hur fungerar det?

Du väljer leverans till Bring paketbox i kassan hos e-handlaren. Ange alltid ditt mobilnummer när du beställer. Vi aviserar dig via sms när paketet är på väg, och därefter får du ett meddelande i din mobil när paketet är redo att hämtas i paketboxen.

För att hämta och lämna paket i Brings paketboxar behöver du ladda ner och använda vår app Bring Paketbox, för iOS eller för Android. Som användare behöver du, av säkerhetsskäl, även identifiera dig med BankID för att kunna öppna luckan i paketboxen.

Tänk på att ditt specifika mobilnummer är knutet till din användare i appen – ange därför alltid samma mobilnummer när du beställer hos e-handlaren. Vi vill göra det så smidigt som möjligt för dig att hantera dina paket - både när du hämtar dem och när du returnerar dem.

Har du frågor som gäller din leverans?

Dela artikel