Ett ombudsnätverk för hela Sverige och Norden

Få tillgång till ett ombudsnätverk som når hela Sverige och Norden!

En kvinna står med ett paket

Genom vårt heltäckande ombudsnätverk finns vi där dina kunder bor, befinner sig eller passerar dagligen. Det betyder cirka 6000 utlämningsställen i Sverige och i Norden och inkluderar både ombud och paketboxar.

Varför ska du välja vår ombudstjänst:

  • Enkel och kostnadseffektiv tjänst
  • Populärt alternativ bland mottagarna
  • Tillgång till cirka 6000 utlämningsställen i Sverige och Norden
  • Mottagarna får tillgång till ett digitalt gränssnitt för att kunna spåra paketet, se beräknad leveransdag, legitimering med BankID (mottagarna får en QR-kod som kan användas vid hämtning av paket, vilket gör att någon annan kan hämta paketet)

Vill du veta mer eller är du intresserad av att bli ombud för Bring?

Flexibilitet och miljö i fokus

I en hektisk vardag där det ofta blir ändrade planer är det viktigt att vi kan erbjuda mottagarna flexibla leveransalternativ.

En mottagare ska kunna få sitt paket hur och när det passar dem bäst, på ett hållbart sätt. Oavsett om paketet ska levereras till ett ombud, paketbox eller hem ser vi till att dina kunder får hållbara leveranser.

Vårt miljömål är att alla våra leveranser ska vara fossilfria år 2025. Redan idag är alla våra paktleveranser fossilfria i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro, samt ytterligare 479 orter i Sverige. Detta innebär att 6,1 miljoner invånare i Sverige får sina paket levererade med el, HVO eller biogas.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här

Vill du veta mer ?

Hör av dig till din säljkontakt på Bring eller kontakta oss här.