Välj hur du vill få ditt paket - och ändra dig!

Ändra din leveransplats dit det passar dig!

Kommer du inte hinna hämta ut dina paket på ditt ombud som planerat? Glöm inte att du då, innan paketet har kommit fram, kan ändra leveransen till din hemadress i stället. Gäller också i omvänd ordning!

Text på en kaffekopp: "Byt leveransplats! Lika lätt som du säger dubbel macchiato to go."

En hektisk vardag med oförutsedda planer gör att tiden ofta inte räcker till. Därför har vi gjort det möjligt för dig att med några enkla knapptryck dirigera om din leverans från ett valt paketombud till din hemadress istället. Samma sak gäller om du inser att det blir smidigare att hämta paketet på ombudet på vägen hem. Bara att ändra, innan paketet nått den ursprungliga destinationen.

När du tar emot en sms-avisering från oss kan du klicka i tillvalet ”omdirigering av paket”. Då levererar vår chaufför paketet till din valda destination. Givetvis levererar vi lika snabbt och hållbart som alltid.

Tillvalet för omdirigering kostar 45 kronor respektive 75 kronor beroende på var du bor. Betalningen gör du på ett tryggt och säkert sätt via Swish. 

Leveransen sker dagtid mellan 08:00-17:00 till den adress du har angett som mottagaradress vid köpet hos din e-handlare och kan inte justeras. 

Viktigt att tänka på!

Det går inte att ställa om paketet till hemleverans om det redan ligger hos ditt ombud.

Du behöver vara på plats i hemmet och kunna visa ID för att kunna ta emot leveransen. 

Om ingen är på plats hemma vid leveransen kommer paketet att köras till ett utlämningsställe för uthämtning.

Läs alla villkor för tjänsten här.

Dela artikel