Grönare och mer flexibla hemleveranser

Ta del av ett ännu bättre och mer hållbart hemleveranserbjudande för paket! Vår nya hemleveranslösning kommer med många fördelar, såsom fler och mer precisa leveranser för dina kunder. Samt större flexibilitet då de enkelt kan följa sina leveranser i realtid.

Skaffa dig vår nya hemleveranslösning och ge dina kunder en bättre leveransupplevelse. Nedan berättar vi mer om vad du får med vårt hemleveranserbjudande.

Vill du ha mer information? Klicka här så kontaktar vi dig.

Fler och mer precisa hemleveranser

Vårt nya hemleveranserbjudande ger dig tillgång till fler och mer precisa leveranser hem i en större geografi. 

  • Våra hemleveranser når närmare 9 miljoner mottagare 5 dagar i veckan, varav över 6 miljoner mottagare under kvällstid.
  • Helgleveranser är standard i storstäder som t.ex. Stockholm, Malmö och Göteborg.
  • För extra snabb leverans erbjuder vi same day-leveranser i flera storstadsområden.

Dagens nätkunder ställer högre krav på precisa, snabba och grönare leveranser till prisvärda leveransalternativ. Leveranser när, där och som det passar mottagaren.

Tobias Åbonde, nordisk ansvarig för hemleveranser på Bring

Större flexibilitet för kunderna

Med ett modernare och mer uppdaterat digitalt gränssnitt blir det enklare för dina kunder att följa sina leveranser i realtid. De kan också välja att köpa till olika tilläggstjänster, som ett mer precist tidsfönster, val av leveransplats etc.  

- Vår nya nätverkslösning innebär att vi kan erbjuda våra kunder snabbare ledtider från order till leverans. Det ger oss också möjligheten att ta fram både marknadsledande tjänster och digitala lösningar som möter slutkonsumentens önskemål när de handlar på nätet. Detta för att ge bästa möjliga mottagarupplevelse tillsammans med våra kunder, säger Tobias.

Fossilfria hemleveranser in i framtiden 

Alla våra leveranser ska vara fossilfria år 2025, men redan sommaren 2020 kommer 50% av våra hemleveranser i Sverige vara fossilfria. Oavsett om paketet ska till privatperson eller företag så ser vi till att leveransen blir så snabb men även så grön som möjligt.

Som en del av vår gröna omställning levererar vi våra hemleveranser av paket i Stockholm city och närförort redan nu utsläppsfritt med elbil. Vi kör även våra hemleveranser fossilfritt från terminalerna i Malmö och Linköping, och målet är att hemleveranserna från terminalerna i Stockholm och Göteborg ska vara fossilfria sommaren 2020.

- Även om listan kan göras lång vill och kan vi inte luta oss tillbaka och nöja oss där. Vi kan och måste göra mer. En helt grön leveranskedja skapas först när vi är många som hjälps åt, avslutar Tobias.

Alla fördelar:

  • Fler och mer precisa tidsfönster både dag, kväll och helger till fler kunder.
  • Same day-leveranser i Stockholm.
  • Större flexibilitet med ett nytt digitalt gränssnitt som gör det enklare för kunderna att följa sina leveranser i realtid.
  • Kunderna kan köpa till olika tilläggstjänster, som ett mer precist tidsfönster och val av leveransplats.
  • Mer hållbara leveranser – fossilfritt i storstadsområden (Stockholm, Malmö, Göteborg och Linköping) och helt utsläppsfria leveranser i Stockholm city och närförort.

Vill du veta mer om vårt uppdaterade hemleveranserbjudande?

Hör av dig till din säljkontakt på Bring eller kontakta oss här.