Pickup Parcel Return & PickUp Parcel Return Bulk

Pickup Parcel Return & PickUp Parcel Return Bulk

Gör att företag har möjlighet att låta privatpersoner returnera paket på företagets bekostnad. Returförsändelsen lämnas in hos ett Bring ombud.

 • Retur av paket från privatpersoner
 • Gäller retur från Sverige, Danmark, Norge och Finland

Kvinna håller i ett paket

Vad kostar det?

Tjänsten prissätts enligt kundspecifikt avtal.

Hur stort och tungt?

Vikt och mått

Max vikt: 20 kg per paket
Max längd: 150 cm. Längd + omkrets kan inte vara mer än 300 cm.

Villkor

  Såhär går det till:

 1. 1

  Detta gör dina kunder:

  Vanligtvis medföljer en returlabel som privatkonsumenten fäster på paketet som ska returneras. Sedan lämnas det in på närmaste Bring ombud och din kund får då kvittering. Bring kommer sedan och hämtar paketet.

 2. 2

  Ta emot returen

  PickUp Parcel Return
  Upphämtning, transport och distribution av paket som enskild försändelse. Tillgängligt för retur från och till Sverige, Danmark, Norge och Finland (ej inrikes i Finland).

  PickUp Parcel Return Bulk
  Paketet hämtas och transporteras till en sorteringsterminal. På terminalen hämtas paket och staplas på pallar. Vidare transport sker tillsammans på pall. Tillgängligt från och till Sverige, Danmark, Norge och Finland (ej inrikes Finland) samt till utvalda länder i Europa. 

Tilläggstjänster

 • Ibland är det skönt med extra trygghet om något skulle hända med paketet på väg till mottagaren. Med Brings tilläggsförsäkring Cargo Insurance får du möjlighet till full ersättning vid eventuell skada eller förlust. Läs mer om försäkringen här