Skicka paket - från företag till privatpersoner

När ditt företag vill skicka paket eller större leveranser till privatpersoner kan du välja mellan flera olika leveranssätt.

Eller ännu bättre - låt dina kunder välja leveranssätt!

  • Hemleverans
  • Paket i brevlådan
  • Utlämningsställe
  • Paketautomat
  • Fossilfri leverans i Stockholm, Göteborg, Malmö & Linköping

Hemleverans

Att skicka paket med hemleverans innebär maximal bekvämlighet för dina kunder. Dina paket och större varor levereras ända hem till dina kunder i Sverige och Norden. Mottagarna blir aviserade och Brings hemleveranser är givetvis spårbara.

Vi har flera olika tjänster och valmöjligheter så att du kan anpassa hemleveranserna efter dina och dina mottagares behov:

Snabbt

I Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Oslo kan vi leverera samma dag - ibland så snabbt som inom en timme.

Kvällar och helger

I tillägg till dagstidsleveranser så kan dina mottagare få leverans även på kvällar och helger.

Installation och montering

Vi erbjuder möjlighet att utföra såväl installation som montering i samband hemleveransen. Vi kan dessutom ta med oss överblivet material tillbaka.

Returlösningar

Flera olika returlösningar erbjuds som t.ex. upphämtning av returen hemma hos din mottagare eller möjlighet att returnera varan i samband med hemleverans av ny vara.

Jag vill veta mer om hemleverans

Hämta själv

Att själv hämta sitt paket på ett utlämningsställe är fortfarande det vanligaste leveranssättet till privatpersoner. Vi levererar till ett nätverk med fler än 6000 utlämningsställen i Norden. I Sverige har vi över 1500 utlämningsställen där dina kunder kan hämta sina paket.

Dina kunder kan själv välja var de vill hämta sina paket, t.ex. om de föredrar att hämta ut det i närheten av arbetet istället för hemmet. Men om inget val görs så väljs närmaste utlämningsställe. I stora delar av Sverige erbjuds mottagarna även möjligheten att anpassa sin leverans och t.ex. istället välja att få paketet levererat som hemleverans. Dessa val gör dina mottagare i vårt spårningsgränssnitt.

Dina mottagare aviseras via SMS, e-post eller brev och paketen är alltid spårbara. Den generella leveranstiden är 1-4 dagar inom Norden.

Paket i brevlådan

När du skickar paket i brevlådan till till norska mottagare så transporteras de samlade över gränsen och förtullas gemensamt. Därefter levereras de i dina norska mottagares brevlådor i hela Norge inom två arbetsdagar.

Läs mer om paket i brevlådan