En mer flexibel hemleverans i Sverige

En mer flexibel hemleverans i Sverige

Vår mer flexibla hemleveranstjänst kommer med många fördelar. Som till exempel fler fossilfria leveranser, ett förbättrat digitalt gränssnitt med kortare tidsfönster, leverans dagtid-, kvällstid-, och på helger, spårning av paket i realtid och möjlighet att välja leveransdag och tidsfönster för leveransen.

Ett bud gör en hemleverans, en kvinna tar emot paketet och signerar

Varför ska du välja vår mer flexibla hemleveranstjänst?

  • Våra hemleveranser når närmare 9 miljoner mottagare i hela Sverige, varav över 6 miljoner mottagare under kvällstid.
  • Helgleveranser är standard i storstäderna, Stockholm, Göteborg och Malmö.
  • För extra snabb leverans erbjuder vi same day-leveranser i flera storstadsområden
  • Mer hållbara leveranser. Idag når vi cirka 6,1 miljoner invånare med fossilfria leveranser i Sverige. Vi har även helt utsläppsfria leveranser i Stockholms stad och närförorten.
  • Större flexibilitet med ett förbättrat digitalt gränssnitt med kortare tidsfönster, spårning av paket i realtid, samt möjlighet att välja leveransdag och tidsfönster för leveransen.
  • Med vår tilläggstjänst erbjuder vi även möjligheten att leverera paketet utanför dörren utan kvittens.

Fossilfria hemleveranser in i framtiden

Alla våra leveranser ska vara fossilfria år 2025 och redan nu levererar vi fossilfritt till 5,2 miljoner svenskar. Det spelar ingen roll om paketet ska till en privatperson i en storstad eller på landsbygden. Vi ser till att leveransen blir så snabb men även så grön som möjligt.

Som en del av vår gröna omställning levererar vi våra hemleveranser av paket i Stockholm city och närförort utsläppsfritt med elbil. Vi kör även våra hemleveranser fossilfritt från terminalerna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping.

Vill du veta mer om vår hemleveranstjänst?

Hör av dig till din säljkontakt på Bring eller kontakta oss här.