Grönare och mer flexibla hemleveranser

Grönare och mer flexibla hemleveranser

Ta del av ett mer hållbart hemleveranserbjudande. Vår hemleveranstjänst kommer med många fördelar. Så som fler och mer precisa fossilfria leveranser för dina kunder i 345 orter i Sverige. Samt större flexibilitet då de enkelt kan följa sina leveranser i realtid.

Ett bud gör en hemleverans, en kvinna tar emot paketet och signerar

Skaffa dig vår senaste hemleveranstjänst och ge dina kunder en bättre leveransupplevelse. Nedan berättar vi mer om vad du får med detta hemleveranserbjudande.

Vill du ha mer information?

Klicka här och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Fler och mer precisa hemleveranser

Vårt senaste hemleveranserbjudande ger dig tillgång till fler och mer precisa leveranser hem i en större geografi. 

  • Våra hemleveranser når närmare 9 miljoner mottagare i hela Sverige, 5 dagar i veckan. Varav över 6 miljoner mottagare under kvällstid.
  • Helgleveranser är standard i storstäder som t.ex. Stockholm, Malmö och Göteborg.
  • För extra snabb leverans erbjuder vi same day-leveranser i flera storstadsområden.

Större flexibilitet för kunderna

Med vårt digitala gränssnitt blir det enklare för dina kunder att följa sina leveranser i realtid. De kan också välja att köpa till olika tilläggstjänster, som ett mer precist tidsfönster, val av leveransplats etc.

Fossilfria hemleveranser in i framtiden 

Alla våra leveranser ska vara fossilfria år 2025 och redan nu levereras ca 80% av våra hemleveranser av paket fossilfritt. Det spelar ingen roll om paketet ska till en privatperson i en storstad eller på landsbygden. Vi ser till att leveransen blir så snabb men även så grön som möjligt. Totalt har vi idag fossilfria hemleveranser till 345 orter i Sverige.

Som en del av vår gröna omställning levererar vi våra hemleveranser av paket i Stockholm city och närförort utsläppsfritt med elbil. Vi kör även våra hemleveranser fossilfritt från terminalerna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping.

Alla fördelar:

  • Fler och mer precisa tidsfönster både dag, kväll och helger till fler kunder.
  • Same day-leveranser i storstadsområden.
  • Större flexibilitet med ett nytt digitalt gränssnitt som gör det enklare för kunderna att följa sina leveranser i realtid.
  • Kunderna kan köpa till olika tilläggstjänster, som ett mer precist tidsfönster och val av leveransplats.
  • Under coronapandemin har vi lanserat en ny lösning där mottagaren kan signera kontaktfritt för leveransen på sin egen mobiltelefon.
  • Mer hållbara leveranser. Fossilfria leveranser till 345 orter i Sverige, däribland i Stockholm, Malmö, Göteborg och Linköping. Även helt utsläppsfria leveranser i Stockholms stad och närförort.

Vill du veta mer om vårt hemleveranserbjudande?

Hör av dig till din säljkontakt på Bring eller kontakta oss här.