Så delar du kontakter i Mybring

Om flera Mybring-användare i ditt företag gör beställningar med samma kundnummer är det en god idé att dela kontakterna på med alla användare. På så sätt får alla användare alltid tillgång till en uppdaterad adressbok.

Dela en kontakt i adressboken

  1. Klicka på "Beställning" och välj "Adressbok".
  2. a) Om kontakten redan finns i adressboken, leta upp kontakten och klicka på pennan. Under "Lägg till på kundnummer" väljer du det kundnummer som du vill att kontakten ska sparas på. Klicka på "Uppdatera kontakt". 

b) Om du vill spara en ny kontakt som delad väljer du "Lägg till kontakt". Fyll i fälten och välj det kundnummer som du vill att kontakten ska sparas på under "Lägg till på kundnummer". Klicka på "Lägg till kontakt".

Kontakten syns nu i adressboken hos alla Mybring-användare med tillgång till kundnumret som du valde.