Hemleverans av paket

Paketen levereras till dina kunder dagtid, kvällar och lördagar. Alltid med avisering 30 minuter innan!

Högre servicegrad med hemleverans av paket

Tjänsten Hemleverans Paket hjälper dig som e-handlare att skicka dina varor på ett mer kundvänligt sätt med högre servicegrad. En extraservice som ger dig nöjda och återkommande kunder.

Undersökningar visar att mottagare ofta vill själva styra över vilket sätt de vill får sina varor levererade på. Att erbjuda hemleverans som ett alternativ är många gånger ett bra medel för att skapa konkurrensfördelar och nöjdare kunder. Dina mottagare väljer leveransdag, tidsfönster och blir alltid kontaktade 30 minuter innan.

  • Skicka paket upp till 35 kg
  • Tre olika tidsfönster per leveransdag
  • SMS/e-postavisering
  • Leverans samma dag, kvällar och helger i storstadsområden

Du kan skicka paket upp till 35 kg till hela Sverige. Dina mottagare blir föraviserad via sms för val av tidsfönster. För att dina kunder inte ska behöva stanna hemma och vänta på sitt paket i onödan, så meddelar vi din kund 30 minuter innan leverans.

I regionerna Stockholm, Göteborg och Malmö kan du även erbjuda dina kunder hemleverans samma dag, på vardagskvällar och lördagar.

Alla dina paket har full spårbarhet från upphämtning till leverans och eventuell retur. Via vårt onlinesystem Mybring kan du få rapporter för aktuell status, avvikelser och leveranskvalitet. Systemet är kostnadsfritt för alla företag som skickar med Bring.

Intresserad av hemleverans av paket?

Klicka här

Utökade zoner med kvällsleverans

Det har varit högt intresse av tjänsten Hemleverans Paket, för att tillgodose efterfrågan utökar vi våra kvällsleveranser till 25 nya orter. Du kan skicka med hemleverans kvällstid till de följande områdena:

           
Borlänge Göteborg Karlstad Nyköping Uddevalla Örebro
Borås Halmstad Kristianstad Skövde Umeå Östersund
Eskilstuna Jönköping Linköping Stenungsund Uppsala  
Gotland Kalmar Luleå Stockholm Västerås  
Gävle Karlskrona Malmö Sundsvall Växjö