Våra fulfilmentlager

Våra fulfilmentlager finns på strategiskt utvalda platser i Sverige och i Norden. Under 2021 skickade vi härifrån 6,4 miljoner ordrar, med en kapacitet på närmare 10 miljoner, både nationellt och internationellt. Under kommande år väntas ytterligare lager stå färdiga, för ännu större kapacitet. Läs mer om alla våra lagerplatser via flikarna ovan.

Vill du veta mer om våra fulfilmentlager och/eller vår fulfilmentlösning Shelfless? Kontakta oss här.

Två truckar från Bring på ett lager

 

Strax norr om Stockholm har vi byggt upp ett nytt lager där vi fokuserar helt på automatiserad B2C för e-handel. Automationen som kommer användas är den AutoStore som installeras under 2022, en packmaskin för att minimera luft i paketen och försluta förpackningen utan tejp, samt RoboPlock. Lagret är 15 000 kvm stort och certifierat enligt ”Green Building Standard” med bland annat solceller på taket.

Här kan ni se en sneak peek på lagret i Rosersberg:

 

I Habo har vi tre lager med en total yta på 15 000 kvm. Fokus ligger på B2B, e-handel B2C och B2B, förädling och prenumerationsboxar. Automationslösningarna som används är RoboPlock, DP vertical lifts och packing line. Anläggningarna togs i drift mellan 2010-2017 och drivs av förnybar el från vattenkraft.

Med fokus på högintensiv e-handel, B2C och B2B breder lagret i Borås ut sig på 27 000 kvm. Automationslösningarna är RoboPlock, AutoPack, KNAPP OSR och KNAPP Flow Rack. Anläggningen är ekocertifierad med hjälp av Kiwa, för att kunna vara en del av en ekologisk leveranskedja, och drivs av förnybar el från vattenkraft.

I Ängelholm har vi 10 000 kvm lager med fokus på högintensiv e-handel, B2C och B2B. Lösningar med hjälp av automation är RoboPlock och DP 3D packing machine, en förpackningsautomation med 3D skanner för att minimera luft i paketen.

Norr om Oslo står lagret på 36 000 kvm med fokus på automatiserad B2C för e-handel. Hjärtat i verksamheten är automationslösningen AutoStore som effektivt lagrar och presenterar produkter för plock med hjälp av robotteknik. Anläggningen är certifierad enligt ”Green Building Standard” med bland annat solceller på taket. Under 2023 kommer ytterligare ett lager på 14 000 kvm stå klart.

Häng med in på vårt Shelfless-lager i Berger:

Ett 14 000 kvm stort lager kommer stå klart i början på 2023. Automationslöningen kommer vara AutoStore, packmaskin och ett automatiserat sorteringsverk.