Grönare leveranser med Shelfless

Grönare leveranser med vår fulfilmentlösning Shelfless

Miljö och hållbarhet är något som vi arbetar med ständigt inom hela vår organisation. Med vår fulfilmentlösning Shelfless kan vi erbjuda dig och din nätbutik en snabbare, mer kostnadseffektiv samt grönare logistikkedja, i hela Norden.

Bakdelen på en bud-bil, med texten 100% elektrisk

På Bring har vi systematiskt arbetat med hållbara leveranser sedan 2008 och vårt miljömål för Sverige är att vi endast ska använda förnybar energi i alla våra fordon och byggnader senast år 2025.

I Sverige kan vi idag leverera fossilfritt i 345 orter i Sverige, och under 2022 kommer denna siffra bli ännu högre. Detta innebär att över 5 miljoner invånare i Sverige kommer att nås av våra gröna leveranser. Vi arbetar även med att elektrifiera hela vår fordonsflotta, och har även infört ett stopp för att köpa in nya fossila fordon för användning i städer vid 2022 och utanför städer 2023.

Shelfless – en grönare fulfilmentlösning

Vår fulfilmentlösning Shelfless bidrar till mer hållbara leveranser för din nätbutik då majoriteten av dessa sker fossilfritt och med utsläppsfria fordon till och från våra lager. De flesta av våra fulfilmentlager kommer även ha solceller på taket och drivas med grön el, och vårt lager i Rosersberg i Stockholm är certifierad enligt ”Green Building Standard”.

Allt eftersom miljö och hållbarhet blir allt viktigare inom näthandeln så ökar även efterfrågan på hållbara emballagelösningar. Därför arbetar vi med grönare packning på våra fulfilmentlager – emballaget vi använder görs med biologiskt nedbrytbart material och vi packar med så lite luft som möjligt i paketen.

Hela Shelfless-konceptet är baserat på att vi på våra lager samlar din nätbutiks produkter på en och samma yta som är nära dina kunder. Eftersom vi erbjuder Shelfless i både Sverige, Norge och Danmark så gör detta din väg till övriga länder i Norden kortare och mer effektiv. Ledtiderna från order till leverans blir alltså kortare när vi hanterar hela logistikkedjan och detta bidrar till mer hållbara leveranser då vi kan samköra mycket till och från en och samma plats.

Vår ambition är klar: Att inte bara bli den grönaste logistikaktören i Norden utan även erbjuda den mest hållbara fulfilmentlösningen för din nätbutik.

Vill du veta mer om Shelfless?

Kontakta oss så kan vi berätta mer om vår fulfilmentlösning och vad den kan göra för dig och din nätbutik.

Dela artikel