Fulfilment - den perfekta lösningen för din nätbutik

Känner du att det är dags att få hjälp med orderhanteringen i din nätbutik? 

Med fulfilmentlösningen Shelfless får du hjälp att hantera hela ditt logistikflöde. Allt från varumottagning och lager, till plock, pack och leverans av ordrar samt returhantering.

Detta innebär att när du använder dig av Shelfless får du tillgång till samma lösning som de stora nätbutikerna på marknaden. Därmed får du samma förutsättningar för att stärka din konkurrenskraft och växa på marknaden.

Läs mer om hur Shelfless faktiskt fungerar här.

En illustration av ett Bring autolager

 

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om hur vår fulfilmentlösning kan ta din nätbutik till nästa nivå.

Hör av dig till oss

Fördelarna med Shelfless

Nordiskt

Shelfless fulfilmentlager finns i Sverige, Norge och snart i Danmark, vilket gör att du är nära dina kunder på marknaden och snabbt kan leverera deras ordrar med våra automatiserade lösningar. Norden är vår styrka och vi har ett stort distributionsnätverk i Sverige, Norge och Danmark som ihop med våra fulfilmentlager ger dig hög kvalitet genom hela din logistikkedja.

Automation

Du får tillgång till vår autostore-lösning samt en rad kringliggande automation såsom olika packlösningar och sorteringsanläggningar. Alla våra investeringar i automation gör att vi snabbt kan leverera ordrar, samtidigt som det är flexibelt och kostnadseffektivt. Det bästa för dig är att du får tillgång till alla de fördelar som kommer med de automationslösningar vi har, utan de stora investeringskostnaderna.

Digitalt

Genom vår kundportal får du full översikt över allt som händer i produktionen i realtid. Där återspeglas den data som finns i vårt egenutvecklade WMS (Warehouse Management System) som vi ansvarar för att integrera med dina system. I Shelfless har vi ett dedikerat team som arbetar med alla dessa delar för att skapa bästa möjliga digitala upplevelse för dig som kund. Vi hjälper dig att göra det digitala enklare.

Flexibelt

Shelfless är en flexibel lösning som passar alla nätbutiker. När din efterfrågan ökar har vi kapacitet att hantera den och du slipper utmaningarna med såväl trånga utrymmen som de extra kostnaderna för överkapacitet. Du får flexibla och snabba leveranser genom hemleveranser, ombudsleveranser och leverans till paketboxar. Shelfless möjliggör även för samma dag-leveranser till flera miljoner mottagare i Stockholm, Oslo och snart Köpenhamn.