Brevlådepaket - bra alternativ för dig med större volymer av mindre varor

Brevlådepaket är en utmärkt tjänst för företag som har större volymer av mindre varor som ska skickas direkt till mottagarens brevlåda. Det kan vara t.ex. böcker, tv-spel, apoteksvaror och cd-skivor. Paketen skickas alltid med förutbestämd leveransdag och full spårbarhet, så att dina kunder vet när deras vara kommer.

  • Upp till 2 kg
  • Full spårbarhet

Att skicka brevlådepaket är ett kostnadseffektivt alternativ för e-handlare som skickar större sändningar, och önskar en flexibel lösning för mindre varor direkt till sin kund. Paket som är för stora för brevinkastet lämnas direkt till mottagaren. I dessa fall ringer vi på hemma hos mottagaren. Är mottagaren inte hemma lämnas paketet till närmaste utlämningsställe.

Innan paketet lämnas till utlämningsstället lämnar vi en avi i mottagarens brevlåda med information om att vi har försökt att leverera deras beställning. När paketet ankomstskannas på utlämningsstället skickas ett SMS alt. e-post till mottagaren med sändningsnummer och information kring var och hur de hämtar ut sitt paket.

Alltid full spårbarhet

Oavsett om paketet levereras till brevlådan, direkt till mottagaren eller via ett utlämningsställe så sker det med full spårbarhet. I vårt spårningsverktyg kan du se hur och när dit paket levererades. Tjänsten når större delen av Sveriges befolkning och hanterar paket upp till 2 kg.

Läs mer om brevlådepaket