Kundcase: Cykelbud

Från apotek till hemadress. Cykelbud hos Bring

En “win-win-situation”. Så beskriver apotekaren Aslan sitt samarbete med Brings cykelbud, som dagligen levererar apotekets varor till kundernas hemadresser. Läs historien om samarbetet här, och lär dig mer om hur Bring hjälper till att få vardagen att flyta och skapa mer effektivitet på apoteket.

Cykelbud på väg med leverans

I Vanløse ligger Løve Apotek som Aslan Asghari driver. Han möter alla kunder med ett leende och jobbar hårt för att ge varje kund den absolut bästa upplevelsen. Med den filosofin är han alltid på jakt efter möjligheter och förbättringspotential, och av den anledningen har han skapat ett av Europas mest moderna apotek.

Bring cykelbud framför apotek

När varorna är klara att levereras kommer cykelbuden till Vanløse. Här används både de nyaste robotteknologier och digitala lösningar. Det räcker inte med bara smart teknik - för Aslan och hans kunder tillför Bring ett stort värde - både miljömässigt och för kundservicen. Bring ska göra Aslan och kundernas liv enklare, butiken mer effektiv och självklart leverera en service som stämmer överens med den Aslan själv ger de kunder som besöker apoteket. Som Aslan säger med ett leende “kundservice är otroligt viktigt för oss. Utan en bra kundservice finns det nästan inget apotek”. 

Och nivån av kundservice, det kräver att få folk att le på vägarna och när varorna levereras hem till kunderna - och det är något Brings cykelbud vet allt om. De sätter nämligen stolthet i att vara den förlängda armen mellan butik och kunderna, vilket Aslan understryker verkligen är fallet. Han berättar om samarbetet:

Jag upplever Bring som professionella och duktiga på att leverera varorna med en hög grad av kundservice, som är viktigt för oss, också när vi levererar. Kundservice och effektivitet är grundstenen i samarbetet mellan Løve Apotek og Bring

Aslan Asghari

Aslan är ägare till 3 apotek

Kanske har du sett ett av de gröna cykelbuden swisha förbi på cykeln, og funderat på vart de är på väg. Brings cykelbud levererar varje dag massvis av paket till köpenhamnarnas hemadresser, och i några av cykelkorgarna ligger det paket från  Løvens Apotek i Vanløse. Och för Aslan finns det två tydliga fördelar med samarbetet med Bring:

Allt går snabbare. Cykelbud är både bättre ur miljösynpunkt, då de använder sina muskler istället för att köra på diesel eller annat, samtidigt som det går fortare att röra sig i staden med cykel än med bil

Aslan Asghari

Med cykelbud är det både lättare att möta kundernas ökade krav och förväntningar på snabba, flexibla och hållbara leveranser, och så går det oftare snabbare att ta sig runt med cykel än med bil i Köpenhamn - vilket gör att både Bring och Aslan kan lova leverans redan samma dag som varorna beställs. 

Brings cykelbud är inte bara snabba på pedalerna, de är också tränade till att leverera den bästa kundservicen - och de vet vad som förväntas av dem när de levererar apotekets produkter. Som Aslan förklarar: “Jag säger till Brings bud att när ni kör - då är ni ansiktet utåt för mig”. 

Det ligger en stolthet i att representera apoteket på bästa sätt, när varorna fraktas från butik och direkt hem till kunderna. Med cykelbud är det möjligt var och när kunderna önskar det. Lika snabbt - bara grönare. 

Och resan mot en vardag med mindre klimatpåverkan slutar inte här. Omkring hälften av jordens befolkning bor i städerna, och städerna fortsätter växa - både infrastrukturen och invånarantal. Ungefär 75 procent av hela världens koldioxidutsläpp kommer från städerna. Därför har ett av våra största fokus det senaste året varit att minska utsläppen i städerna. Av den anledningen levererar vi idag koldioxidfritt till ombud och hem till mottagare i Köpenhamnsområdet, både dag- och kvällstid.

Vi når omkring 800 000 konsumenter i Köpenhamn, Valby, Frederiksberg, Glostrup, Greve, Ishøj, Brøndby, Rødovre, Tårnby och Dragør med cykelbud eller elfordon. Vårt mål är att avi ska bli helt elektriska på paketleveranser med lätt lastbil i hela Sverige under 2027. Men en leveranskedja med så liten klimatpåverkan som möjligt skapas först när vi är många som hjälps åt.

Gör som Aslan - använd cykelbud

Oavsett mängden paket som ska levereras så är vi redo att hjälpa till - snabbt. Med Brings cykelbud sker leverans alltid direkt eller samma dag. Vill du höra mer om hur vi kan öka effektiviteten och driften  i din vardag? Kontakta oss här nedan, så pratar vi om hur vi bäst kan täcka ditt behov.

Dela artikel