Post

När du som företag, förening eller organisation vill skicka post – t.ex. reklamutskick, fakturor och brevlådepaket – till mottagare inom Sverige eller till övriga Norden.

  • Inom Sverige eller till övriga Norden
  • Reklamutskick, fakturor och brevlådepaket

Skicka post inom Sverige

I Sverige delas din post ut till över sex miljoner människor och täcker nu 64% av alla hushåll och företag i Sverige. Utdelningen sker i samarbete med Herenco, NTM och Tidningsbärarna och planeras att fram till år 2020 utökas till en geografisk täckning på 80%.

Några exempel:

  • Reklamutskick - Adresserad direktreklam (ADR)
  • Fakturor - För dig som regelbundet skickar fakturor.
  • Kontorspost - Du väljer själv hur snabbt du vill ha posten levererad: A-post eller B-post. Vi hämtar din kontorspost hos dig.
  • Brevlådepaket - Mindre paket som levereras direkt till mottagarens brevlåda. Läs mer om våra brevlådepaket på sidan om paket och större leveranser till privatpersoner.

Du får en rabatt på din postutdelning om dina utskick har sorterats och aviserats digitalt av en Citymail Preprocessing Partner.

Skicka post till övriga Norden

Gör du mer och mer internationella affärer, och har behov av att skicka post både inom och utanför Norden? Då kan vi hjälpa dig, både med nordiskt täckande och nationella tjänster på den lokala marknaden.

Tjänsten passar dig som skickar reklam, tidningar, fakturor och kontoutdrag. Har du också lättare varor för leverans i brevlådan kan du läsa mer om det på sidan om paket och större leveranser till privatpersoner.