Home Delivery Parcel Return

Home Delivery Parcel Return

Gör att företag har möjlighet att låta privatpersoner returnera större paket på företagets bekostnad.

 • Retur av paket från privatpersoner
 • Tillgängligt för retur från Sverige och Danmark
 • Tjänsten innebär upphämtning på returavsändarens hemadress

Tjänsten är främst avsedd för paket som på grund av mått/vikt inte kan returneras via ombud dvs. paket över 150 cm längd eller över 20 kg. Hämtning ingår och sker på retursändarens adress.

Bring-bud som bär ett tungt paket

Vad kostar det?

Tjänsten prissätts enligt avtal.

Hur stort och tungt?

Vikt och mått

Max vikt: 35 kg per paket
Max längd: 200 cm. Längd + omkrets kan inte vara mer än 300 cm.

Villkor

  Såhär går det till:

 1. 1

  Detta gör dina kunder

  Separat bokning av hämtning ska inte göras. Ett hämtningsuppdrag skapas automatiskt när EDI-informationen överförs, och då påbörjas också returprocessen, inklusive avisering till returavsändare. EDI-informationen ska aldrig överföras innan returen är aktuell.

 2. 2

  Ta emot returen

  Enkel retur

  Upphämtning, transport och distribution av paket som enskild försändelse. Tillgängligt för retur från Sverige och Danmark.

   

  Bulk retur

  Paketet hämtas och transporteras till en sorteringsterminal i avsändarlandet. På terminalen hämtas paketen och staplas på pallar. Vidare transport sker tillsammans på pall. Tillgängligt för retur från Sverige och Danmark.

Tilläggstjänster

 • Ibland är det skönt med extra trygghet om något skulle hända med paketet på väg till mottagaren. Med Brings tilläggsförsäkring Cargo Insurance får du möjlighet till full ersättning vid eventuell skada eller förlust. Läs mer om försäkringen här