Business Parcel Return Bulk

Business Parcel Return Bulk

Att returnera flera paket från företag i Sverige, Danmark, Norge och Finland är en enkel lösning för dig och dina kunder.

 • Retur av flera paket från företag
 • Gäller från Sverige, Danmark Norge och Finland

Man med paket på terminal

Vad kostar det?

Tjänsten prissätts enligt avtal. Pristillägg tillkommer för paket som är över 120 cm och har en bredd och/eller höjd över 60 cm.

Hur stort och tungt?

Max vikt: 35 kg per kolli
Max längd: 200 cm från Norden. Längd + omkrets kan inte vara mer än 300 cm.

  Så här går det till:

 1. 1

  Detta gör kunden

  Paketen hämtas upp hos företaget efter vad som avtalats, eller levereras till ombud i Danmark (max 20 kg och max längd 150 cm). 

 2. 2

  Ta emot returen

  Alla returpaket hanteras gemensamt på terminal där paketen returneras till dig samlat på en pall/lastbärare. Detta sparar både tid och pengar.

  Retur skickas till en förbestämd returadress, antingen i avsändarlandet eller mottagarlandet.

Tilläggstjänster

 • Ibland är det skönt med extra trygghet om något skulle hända med paketet på väg till mottagaren. Med Brings tilläggsförsäkring Cargo Insurance får du möjlighet till full ersättning vid eventuell skada eller förlust. Läs mer om försäkringen här

 • Ad Hoc Pickup är en tilläggstjänst som kan användas av dina kunder utan ett avtal om fast upphämtning eller när de saknar en returetikett till sina returförsändelse.

  Din returförsändelse hämtas redan dagen efter beställning av upphämtning om beställningen läggs innan kl. 13.00. Ad Hoc Pickup är en tilläggstjänst som kan användas av dina norska, svenska, danska och finska kunder för retur inom Norden (exkl. Island).

  Tilläggstjänsten Ad Hoc Pickup har ett fast pris och kan kombineras med produkterna:
  •Business Parcel Return
  •Business Parcel Bulk Return
  •Business Pallet Return

  Tala med din säljkontakt, så får du Ad Hoc Pickup i ditt avtal och närmare instruktioner.

  Instruktioner om hur man snabbt och enkelt bokar en Ad Hoc Pickup kan bifogas dina försändelser eller skickas separat till dina mottagare.