Ombudsnätverk

Ett ombudsnätverk för hela Sverige och Norden

Få tillgång till ett ombudsnätverk som når hela Sverige och Norden! Genom vårt heltäckande ombudsnätverk finns vi där dina kunder bor, befinner sig eller passerar dagligen.

En kvinna står med ett paket hos ett Bringombud

Vårt ombudsnätverk består av nästan 7000 utlämningsställen i Sverige och i Norden, och inkluderar både ombud och paketboxar.

Varför ska du välja vår ombudstjänst:

  • Enkel och kostnadseffektiv tjänst
  • Populärt alternativ bland mottagarna
  • Tillgång till nästan 7000 utlämningsställen i Sverige och Norden
  • Idag får 6 miljoner svenskar sina paket levererade med el, HVO eller biogas.
  • Mottagarna får tillgång till ett digitalt gränssnitt för att kunna spåra paketet, se beräknad leveransdag, legitimering med BankID (mottagarna får en QR-kod som kan användas vid hämtning av paket, vilket gör att någon annan kan hämta paketet)

Läser du detta som privatperson?

Välj hur du vill ta emot din leverans

Bli ombud

Är du intresserad av att bli ombud för Bring? Klicka här och fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Så lägger du till ombud i din kassa/checkout

För att kunna använda ombud som ett leveransalternativ till dina kunder måste din webbutik använda Brings Pickup Point API. Med API:et får du möjlighet att erbjuda flera olika utlämningsställen i din kassa/checkout, vilket gör att dina kunder kan välja det som passar bäst för dem själva. Det kostar ingenting att börja använda API:et.

Ge dina kunder möjligheten att välja ombud som levereringsalternativ. Det enda du behöver är vårt Pickup Point Api

Om du behöver hjälp att komma igång eller har frågor kan du kontakta checkoutse@bring.com.

Flexibelt och med klimatet i åtanke

I en hektisk vardag där det ofta blir ändrade planer är det viktigt att vi kan erbjuda de som tar emot paketen enkla och flexibla leveransalternativ.

Man ska kunna få sitt paket hur och när det passar en själv bäst, och med klimatet i åtanke. Oavsett om paketet ska levereras till ett ombud, paketbox eller hem, försöker vi se till att det sker med så lite påverkan på klimatet som möjligt.

Redan idag får invånare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping, samt ytterligare 289 orter i Sverige, sina paket levererade med fossilfria drivmedel. Detta innebär att 6 miljoner invånare i Sverige får sina paket levererade med el, HVO eller biogas. Målet i Sverige är att bli helt elektriska på paketleveranser med lätt lastbil i hela Sverige under 2027.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här

Vill du veta mer ?

Hör av dig till din säljkontakt på Bring eller kontakta oss här.