Prenumerera på Mybring-rapporter

Så prenumererar du på rapporter från Mybring

Rapporterna i Mybring ger dig full kontroll över din logistik och du kan när som helst logga in i Mybring och ta ut de rapporter du önskar. Om du vill spara tid rekommenderar vi dock att du skapar en eller flera prenumerationer på rapporterna. Då får du rapporterna skickade automatiskt till din e-postadress så ofta du önskar.

Om du missat vår introduktion till rapporterna i Mybring, så hittar du den genom att klicka här.

Så prenumererar du på rapporterna i Mybring

  1. Välj "Create new subscription" under menypunkten "Rapporter".
  2. Välj det kundnummer eller den kundnummergripp som du vill sätta upp en prenumeration för. Välj sedan en rapportkategori: "Status" eller "Quality and deviation".
  3. Välj den rapport som är aktuell för dig (se mer information om de olika rapporterna på vår introduktion till Mybring-rapporterna).
  4. Välj hur ofta du vill ha rapporten, vilka kolumner som ska vara med och till vilken eller vilka e-postadresser rapporten ska skickas.
  5. Klicka på "Show more subscription options" för att välja format (PDF, Excel eller XML), språk, hur länge du vill prenumerera på rapporten och om rapporten ska skickas även om den är tom.
  6. Klicka på "Subscribe".

Nu har du påbörjat prenumerationen. Vill du göra några förändringar i din prenumeration, t.ex. lägga till fler mottagare eller ändra vilka kolumner som ska ingå, gå till "Subscriptions" under menypunkten "Rapporter".

Så prenumererar du på fakturaspecifikationen

  1. Klicka på "Fakturor" och välj det kundnummer du vill se fakturor för.
  2. Gå till "Create subscription". Anpassa ditt kolumnval genom att lägga till och ta bort kolumner och till vilken eller vilka e-postadresser rapporten ska skickas. Du kan både lägga till fler mottagare och adressera din prenumeration till andra mottagare.
  3. Välj "Show more subscription options" för att välja (PDF, Excel eller XML), språk och varaktighet.
  4. Klicka på "Subscribe".

Nu har du påbörjat prenumerationen. För att göra ändringar i din prenumeration, klicka på "Rapporter" i menyn och välj "Subscriptions".