Paketbox på din egendom – allt du behöver är bara lite plats

Brings paketboxar är en självbetjäningslösning för paketutlämning. De är öppna dygnet runt, placerade utomhus, och luckorna öppnas enkelt med Bluetooth via Bring Paketbox-appen som laddas ner till mobilen.

Brings paketbox

Idag befinner vi oss precis i starten av utplaceringen av våra paketboxar. Till en början finner du dem i Malmö, Göteborg, Jönköping, Linköping, Örebro och Stockholm, men det stannar inte där! Under de kommande åren planerar vi att placera ut dem på ännu fler platser, och din egendom kan vara en av dessa platser. Ansök om en Bring paketbox till din bostadsrättsförening, samfällighet eller egendom och bli mer attraktiv för dina användare. Boxarna kan användas och glädja både de boende runt omkring boxen och alla som bor i närområdet.

Var kan paketboxarna placeras?

Brings paketboxar är enkla att installera eller flytta, tar lite plats och kräver varken ström eller nätverksåtkomst. Det finns dock vissa riktlinjer för var de kan placeras:

  • Paketboxen måste vara synlig, både för den som tar emot paket och för våra chaufförer. Det innebär att den bör placeras på en plats där människor rör sig och har rimlig belysning under kvälls- och nattetid.
  • Det måste vara möjligt för våra chaufförer att parkera nära och lämna paket i boxen, samt enkelt för mottagaren att hämta paket. Därför är det önskvärt att det inte finns några hinder framför paketboxen, och att den är relativt nära bilväg/parkeringsplats.
  • Både våra chaufförer och mottagaren måste kunna nå boxen utan trappor. Paketboxen kan justeras med kilor, så det krävs inte att underlaget är helt plant.

Uppfyller din egendom dessa kriterier?

Fyll i formuläret för fastigheten där du önskar att paketboxen ska placeras, så kontaktar vi dig.

Dela artikel