Prenumerera på Mybring-rapporter

Använder du rapporterna i Mybring? Då kan du prenumerera på dem och få dem skickade till din e-postadress så ofta du önskar.

Rapporterna i Mybring ger dig full kontroll över din logistik och du kan när som helst logga in i Mybring och ta ut de rapporter du önskar. Om du missat vår introduktion till rapporterna i Mybring, så hittar du den genom att klicka här.

Men visste du om att du också kan prenumerera på rapporterna och få dem skickade till din e-postadress så ofta du önskar? Följ vår steg för steg-guide nedan för att skapa din prenumeration.

Så prenumererar du på rapporterna i Mybring

1. Välj Create new subscription under menypunkten Rapporter
2. Välj en rapportkategori: Status, eller Quality and deviation.
3. Välj den rapport som är aktuell för dig (se mer information om de olika rapporterna på vår introduktion till Mybring-rapporterna)
4. Välj hur ofta du vill ha rapporten, vilka kolumner som ska vara med och till vilken eller vilka e-postadresser rapporten ska skickas.
5. Klicka på Show more subscription options för att välja format (PDF, Excel eller XML, språk, hur länge du vill prenumerera på rapporten och om rapporten ska skickas även om den är tom.
6. Klicka på Subscribe

Nu har du påbörjat prenumerationen. Vill du göra några förändringar i din prenumeration, t.ex. lägga till fler mottagare eller ändra vilka kolumner som ska ingå, gå till Subscriptions under menypunkten Rapporter.

Fler intressanta Mybring-artiklar

Så tar du ut rapporter i Mybring
Så skapar du en kundnummergrupp