Översikt över EDI-leverantörer

Översikt över EDI-leverantörer

EDI innebär att du enkelt kan märka, generera och lämna över leveransinformation till oss. Det fungerar på tvärs över alla logistikföretags system. Med EDI får du bättre kontroll över dina försändelser. Du kan använda vår boknings-EDI genom en av mjukvaruleverantörerna nedan.

Axia

"AxiaFrakt, den optimala lösningen för att organisera och hantera försändelser."

Azolver Norge AS

"Optimerar din verksamhet, förenklar och effektiviserar tjänster och processer.

Centiro Solutions

"Vi kopplar samman butiker, lager och leveransplatser med transportörer, leveransnätverk och tjänsteleverantörer."

Descartes

"Vi erbjuder mjukvarulösningar som ger tillgång till det beslutsstöd som krävs för full synlighet och automatisering av försörjningskedjan."

ECP AS

"Vi levererar programutveckling och konsulttjänster inom e-handel och datakommunikation. Vår systemplattform är IBM iSeries."

Ingrid

"Ingrid Delivery Platform kopplar samman handlare, transportörer och konsumenter för att skapa en bättre shoppingupplevelse för alla."

Logistra

"En enklare vardag genom transportadministration online. Vårt EDI-system ger dig det du behöver där du är."

Logtrade

"Få full kontroll över ditt leveransflöde med vårt TA-system. Det är en multifunktionell lösning som kopplar ihop dina försändelser i realtid."

Locus Solutions AS

"En modulär EDI-lösning som sätts ihop utifrån dina önskemål och behov. Vi har över 400 operatörer i vårt nätverk."

Metapack

"Fler konverteringar i kassan med rätt leveransalternativ. Snabb tillgång till världens största nätverk av speditörer. Behåll kunder med enkel självbetjäningsspårning."

nShift

"En global leverantör av programvara för hantering av paketleverans och frakt."

Shipmondo

"Skicka mellan transportörer från en och samma lösning. Vi tar din frakthantering till nästa nivå."

Opter

"Digitaliserad orderhantering, transportplanering, kommunikation och administration."

Protans

"Vi levererar system och hårdvara till sjöfarts- och logistikbranschen, både generella och skräddarsydda system för små och stora företag."

ProTeria

"Vi erbjuder fraktlösningar för alla behov. Vi har förmånliga priser och erbjuder gratis integrationer för flera webbutiker."

Webshipper

"Anslut din e-handelsplattform till mer än 70 transportörer och skicka över hela världen på 5 minuter. Inga kodningskunskaper krävs."

Börja använda en EDI-lösning

EDI är stabila lösningar som möjliggör t.ex. utskrift av etiketter, förarlastlista och tulldokument. Tredjepartsleverantörerna känner till våra integrationer och hjälper dig som kund genom hela processen, så att du kan skicka dina varor.

Du anger all mottagarinformation, väljer önskad tjänst och systemet skapar en etikett med streckkod, som inkluderar all nödvändig information. Samtidigt skickar systemet information elektroniskt till oss. De olika EDI-leverantörerna ger dig även assistans över telefon, där du kan få hjälp med att installera systemet.

Vill du ha hjälp med EDI-lösningar?


Är EDI lösningen för dig och ditt företag? Har du frågor? Vi hjälper dig gärna.