Lokal kännedom. Skandinavisk täckning

Lokal kännedom och skandinavisk täckning

När ditt företag behöver skicka dokument, paket eller godstransporter bör ni välja Bring. Vi har lokal kunskap och du kan lita på att vi levererar snabbt, säkert och med fossilfritt drivmedel samma dag. Vi har skandinavisk täckning så att du kan skicka leveranser från dörr till dörr över nationsgränserna.

Leverantör på väg ut ur butiken

Och viktigast av allt: vi skräddarsyr budtjänsterna efter ditt företags behov och önskemål.

Jag har behov av budtjänster

Det snabbaste alternativet

Bring erbjuder expressleveranser i de flesta svenska städer. Vi kan hjälpa till med regelbunden distribution och samma-dag-leveranser, såsom hemleverans från butik, transport av laboratorietester eller leveranser till byggarbetsplatser. Om ditt företag behöver leveranser från stad till stad eller land till land har vi hela kedjan så att vi kan leverera från dörr till dörr – över hela världen.

Leveranser med hänsyn till miljön

Som en ledande logistikaktör i Norden är det viktigt att ta ansvar och aktivt arbeta med åtgärder som minskar miljöbelastningen. Vårt mål är att bli den logistikaktör med minst CO2-utsläpp, och att alla våra leveranser ska drivas med fossilfritt bränsle före 2025. Genom att genomföra åtgärder för att minska våra egna och indirekta klimatutsläpp bidrar vi även till att minska våra kunders CO2-utsläpp.

Kontakta oss för anpassade budtjänster

Dela artikel