Shelfless - fulfilment för den nordiska marknaden

En nordisk totallösning för dig med nätbutik, där vi tar hand om din distribution och logistik från A till Ö. Din logistikkedja blir grönare och mer kostnadseffektiv, och du får:

 • Tillgång till automatiserade lager och returhubbar i hela Norden
 • Flexibla, snabba och gröna leveranser med korta ledtider
 • Samma dag-leveranser
 • Sömlös integration med vårt eget WMS
 • Spårning i realtid

Som Shelfless-kund hos oss får din nätbutik tillgång till marknadens snabbaste ledtider med hög kostnadseffektivitet. Vi plockar, packar och levererar produkter för många nätbutiker. Det ger dig skalfördelar och du kan fokusera mer på tillväxt. Lagret blir som ditt eget som du enkelt får översikt över via vår kundportal. Vi sätter upp en direktintegration, så vi ger dig service från "klick" i nätbutiken till leverans. Om du önskar kan vi också hjälpa dig med uppkoppling till Nordens största marknadsplatser.

Läs gärna denna artikel om Shelfless: "Vi bygger Norges största fulfilmentlager för nätbutiker - Shelfless".

Kvinnlig figur mottar paket från en elektrisk Bringbil.

Vad ingår i lösningen?

- Varumottagning av varor, lagring, plock och pack 
- Returhantering
- Orderfrist ända fram till kl. 21.00 
- Direktintegration med ekonomi- och inköpssystem 
- Direktintegration med nätbutiksplattform 
- Molnbaserat informationsflöde och tillgång till Nordens största marknadsplatser
- Distributionstjänster
- Kundportal
- Returportal

  Så fungerar Shelfless

 1. 1

  Snabbare leveranser

  Vi använder marknadens bästa teknologi och erbjuder din nätbutik den snabbaste vägen från klick till leverans hos kund. Dina varor plockas i stort sett inom den första timmen efter att beställningen har genomförts. Frekventa transportavgångar från lagret säkerställer både samma och nästa dag-leveranser till dina kunder. 

 2. 2

  Ökad lönsamhet

  Med ett flexibelt lager går du från fasta till rörliga kostnader. Du betalar för den lagerplats du använder. Med modern teknologi och automation får du effektiva plock- och packrutiner, en kostnadseffektiv leverans och konkurrenskraftiga returlösningar.

 3. 3

  Ökad kontroll

  Med vår kundportal, Mybring, får du full kontroll över order- och logistikflödet. Mybring är vårt digitala självbetjäningsverktyg och det är optimaliserat för att förenkla ditt företags logistikvardag.

 4. 4

  Sömlös integration och enkel set up

  Vårt integrationsteam hjälper dig att komma igång med våra tjänster. En sömlös och smidig integration mellan din näthandelsplattform och vårt eget WMS säkerställer effektivitet och ger dig full kontroll. Önskar du att öka din omsättning genom att sälja dina varor på andra marknadsplatser än i din egen nätbutik görs detta enkelt och alla ordrar överförs automatiskt till oss.