Shelfless - en fulfilmentlösning för dig och din nätbutik

Vi tar hand om hela ditt logistikflöde, från mottagning till leverans och returer. Med sömlösa integrationer mellan dina system och vårt egenutvecklade WMS hjälper vi din nätbutik att växa. Du får:

 • Tillgång till automatiserade lager och returhubbar i hela Norden
 • Flexibla, snabba och gröna leveranser med korta ledtider
 • Sömlös integration med vårt egenutvecklade WMS (Warehouse Management System)
 • Spårning i realtid

Som Shelfless-kund får din nätbutik tillgång till marknadens snabbaste ledtider med hög kostnadseffektivitet. Vi plockar, packar och levererar produkter för många nätbutiker. Det ger dig skalfördelar och du kan fokusera mer på tillväxt. Lagret blir som ditt eget som du enkelt får översikt över via vår kundportal. Vi sätter upp en direktintegration, och du får service från "klick" i nätbutiken till leverans. Om du önskar kan vi också hjälpa dig med uppkoppling till Nordens största marknadsplatser.

Kvinnlig figur mottar paket från en elektrisk Bringbil.

  Shelfless tar hand om hela ditt logistikflöde

  Varför ska du välja Shelfless?

 1. 1

  Tillgång till ett egenutecklat WMS och egna utvecklare

  Vi har ett egenutvecklat WMS vilket gör att vi kan anpassa integrationer, flöden och produktion efter ditt behov. Integrationer och IT som för många kan upplevas som svårt tar vi hand om.

 2. 2

  Automatisering

  Du får ta del av våra automationslösningar oavsett hur stor eller liten din nätbutik är. Vi gör helt enkelt automation tillgängligt. 

 3. 3

  Väx med Shelfless

  Oavsett storlek på din nätbutik kan du växa med oss. Vi hanterar nätbutiker från start-ups till miljardbolag. Med andra ord nätbutiker från 1 order per dag till över 15,000 ordrar per dag.

 4. 4

  Full insyn med vår partnerportal

  Med integrationen till vårt WMS får du genom ditt system ta del av information. Utöver det har du även en partnerportal där du får full insyn i din produktion och kan även kommunicera digitalt med våra fulfilmentlager.

 5. 5

  Världen blir din hemmaplan

  Vi har flera fulfilmentlager i Sverige men vårt nätverk innefattar också våra fulfilmentlager i Norge och Danmark. Från våra siter hanterar vi dagligen leveranser till världens alla hörn, vilket hjälper dig med din gränsöverskridande handel.