Shelfless - fulfilment för den nordiska marknaden

En nordisk helhetslösning för dig med nätbutik med kunder i Norge och Sverige*, där vi tar hand om din distribution och logistik från A till Ö. Din logistikkedja blir grönare och mer kostnadseffektiv, och du får:

  • Kortare ledtider
  • Samma dag-leveranser
  • Sömlös integration
  • Spårning i realtid

Som Shelfless-kund hos oss får din nätbutik tillgång till marknadens snabbaste ledtider med hög kostnadseffektivitet. Vi plockar, packar och levererar produkter för många nätbutiker. Det ger dig skalfördelar och du kan fokusera mer på tillväxt. Lagret blir som ditt eget som du enkelt får översikt över via vår kundportal. Vi sätter upp en direktintegration, så vi ger dig service från "klick" i nätbutiken till leverans. Om du önskar kan vi också hjälpa dig med uppkoppling till Nordens största marknadsplatser.

Läs gärna denna artikel om Shelfless: "Vi bygger Norges största fulfilmentlager för nätbutiker - Shelfless".

*I dagsläget erbjuder vi Shelfless från vårt lager i Oslo för dina kunder i Norge. Under våren 2022 etablerar vi ett lager i Stockholm och kommer att kunna erbjuda tjänsten i Sverige. Läs mer här: "Snabbare och grönare näthandel från våra fulfilmentlager med Shelfless".


Kvinnlig figur mottar paket från en elektrisk Bringbil.

Vad ingår i lösningen?

Detta gäller i dagsläget för dina kunder i Norge.

- Varumottagning av varor, lagring, plock och pack 
- Returhantering
- Orderfrist ända fram till kl. 21.00 
- Direktintegration med ekonomi- och inköpssystem 
- Direktintegration med nätbutiksplattform 
- Molnbaserat informationsflöde och tillgång till Nordens största marknadsplatser
- Distributionstjänster
- Kundportal
- Returportal

Passar Shelfless för dig?

Ja, om din nätbutik:

•  har minst 20 ordrar per dag
•  säljer produkter direkt till slutkonsument 
•  huvudsakligen säljer små och lätta produkter*
•  önskar att fokusera mer på sälj och växt 

*Varorna bör hålla sig innanför 60x40x30 cm och helst inte överstiga 5 kg

Så fungerar Shelfless

Snabbare leveranser

Vi använder marknadens bästa teknologi och erbjuder din nätbutik den snabbaste vägen från klick till leverans hos kund. Dina varor plockas i stort sett inom den första timmen efter att beställningen har genomförts. Frekventa transportavgångar från lagret säkerställer både samma och nästa dag-leveranser till dina kunder. 

Ökad lönsamhet

Med ett flexibelt lager går du från fasta till rörliga kostnader. Du betalar för den lagerplats du använder. Med modern teknologi får du effektiva plock- och packrutiner, en kostnadseffektiv leverans och konkurrenskraftiga returlösningar. 

Ökad kontroll

Med vår kundportal, Mybring, får du full kontroll över order- och logistikflödet. Mybring är vårt digitala självbetjäningsverktyg och det är optimaliserat för att förenkla ditt företags logistikvardag.

Sömlös integration och enkel set up

Vårt integrationsteam hjälper dig att komma igång med våra tjänster. En sömlös och smidig integration mellan din näthandelsplattform och våra system säkerställer effektivitet och ger dig full kontroll. Önskar du att öka din omsättning genom att sälja dina varor på andra marknadsplatser än i din egen nätbutik görs detta enkelt och alla ordrar överförs automatiskt till oss.