Shelfless - en fulfilmentlösning för dig och din webbutik

Vi tar hand om hela ditt logistikflöde, från mottagning till leverans och returer. Med sömlösa integrationer mellan dina system och vårt egenutvecklade WMS hjälper vi din webbutik att växa. Du får:

 • Tillgång till automatiserade lager och returhubbar i hela Norden
 • Flexibla och snabba leveranser med korta ledtider och mindre klimatpåverkan
 • Sömlös integration med vårt egenutvecklade WMS (Warehouse Management System)
 • Spårning i realtid

Som Shelfless-kund får din webbutik tillgång till marknadens snabbaste ledtider med hög kostnadseffektivitet. Vi plockar, packar och levererar produkter för många webbutiker. Det ger dig skalfördelar och du kan fokusera mer på tillväxt. Lagret blir som ditt eget som du enkelt får översikt över via vår kundportal. Vi sätter upp en direktintegration, och du får service från "klick" i webbutiken till leverans. Om du önskar kan vi också hjälpa dig med uppkoppling till Nordens största marknadsplatser.

En kvinna står vid en paketstation i autostore framför en dator

  Shelfless tar hand om hela ditt logistikflöde

  Varför ska du välja Shelfless?

 1. 1

  Tillgång till ett egenutecklat WMS och egna utvecklare

  Vi har ett egenutvecklat WMS vilket gör att vi kan anpassa integrationer, flöden och produktion efter ditt behov. Integrationer och IT som för många kan upplevas som svårt tar vi hand om.

 2. 2

  Automatisering

  Du får ta del av våra automationslösningar oavsett hur stor eller liten din webbutik är. Vi gör helt enkelt automation tillgängligt. 

 3. 3

  Väx med Shelfless

  Oavsett storlek på din webbutik kan du växa med oss. Vi hanterar webbutiker från start-ups till miljardbolag. Med andra ord webbutiker från 1 order per dag till över 15,000 ordrar per dag.

 4. 4

  Full insyn med vår partnerportal

  Med integrationen till vårt WMS får du genom ditt system ta del av information. Utöver det har du även en partnerportal där du får full insyn i din produktion och kan även kommunicera digitalt med våra fulfilmentlager.

 5. 5

  Världen blir din hemmaplan

  Vi har flera fulfilmentlager i Sverige men vårt nätverk innefattar också våra fulfilmentlager i Norge och Danmark. Från våra lager hanterar vi dagligen leveranser till världens alla hörn, vilket hjälper dig med din gränsöverskridande handel.