Bud

Lokala bud levererade från dörr till dörr. Direkt eller inom några timmar beroende på hur bråttom det är. I Stockholm och Göteborg är alla våra budleveranser fossilfria.

  • VIP (direkt), 1 timme, 2 timmar, 4 timmar eller 6 timmar
  • Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping och Örebro
  • Fossilfria bud i Stockholm och Göteborg

Bud

Dina bud levereras så snabbt du önskar och på det sätt du väljer - exempelvis med budbil eller cykelbud. Har du behov av att leveranser mellan städer i Norden eller till resten av världen, kan du läsa mer på vår sida om expresstjänster. Vi kan leverera alla våra budleveranser fossilfria i Stockholm och Göteborg fossilfritt.

Hur snabbt?

Välj själv om du vill ha leverans inom 1, 2, 4 eller 6 timmar. Är det riktigt bråttom väljer du VIP-tjänsten där ditt bud levereras utan några stopp på vägen.

Vilket transportsätt?

Du kan boka budbil på alla orter och på vissa orter kan du även välja MC-bud eller cykelbud. I Stockholm och Göteborg är alla våra budleveranser fossilfria.

I vilka städer kan jag boka bud?

Du kan boka bud i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping och Örebro.

Hur bokar jag?

Ring 0771-269 269.

Distribution

Distribution är en fast hämtning eller leverans alternativt en slinga med på förhand bestämda stopp. Tjänsten är perfekt för dig som har behov av dagliga eller återkommande transporter och kan bestå av allt från laboratorietester till tidningar och blombuketter.

Du kan även välja distribution av gods som kräver särskild hantering, t.ex. farligt gods, matleveranser och gods med udda storlekar eller till och med låta oss ta hand om hela din logistikavdelning, inklusive personal och fordon.