Nu anges inte momsen på tulldeklarationen I stället ansvarar du själv för att räkna ut och betala in korrekt importmoms, och spara tulldeklarationerna i ett tullarkiv i 10 år. Man kan göra detta själv, men det kan vara svårt att få en god överblick över alla tulldeklarationer och tillhörande myndighetskrav, och vi vet att effektiv logistik är avgörande för våra kunders framgång. Därför har vi tagit fram två olika lösningar som sparar tid och ger dig full kontroll.

Skickar du fler än 80 sändningar till Norge per år?

Då är Brings nya webbportal E-doc ett bra alternativ för dig!

E-doc är helhetslösningen som gör en elektronisk och korrekt beräkning som visar hur mycket importmoms som ska betalas in, beroende på varuslag. Dessutom samlar tjänsten dina tulldeklarationer och verifikationer i ett digitalt arkiv så att du snabbt kan få en överblick och lätt hitta saknade deklarationer. Detta bidrar till en god intern kontroll och effektiv rapportering till myndigheterna.

Vill du fördjupa dig så har E-doc tilläggsmoduler som hjälper dig göra interna analyser över dina sändningar. Du kan också samla alla dina sändningar till Norge i portalen, även om de utförs av andra transportörer.  Priset för E-doc är fr. 6000 NOK/år.

Jag är intresserad av E-doc

Kontakta gärna mig

Skickar du färre än 80 sändningar till Norge per år?

Med ett mindre antal förtullningar kan det vara tillräckligt med en lösning som beräknar importmoms åt dig

Vi hjälper till med den elektroniska beräkningen av importmoms, du slipper räkna, och kontrollerar bara att siffrorna stämmer. Tullarkivet upprätthåller du själv.

Priset för denna tjänst är 75 NOK per förtullning. (För kunder som abonnerar på Bring E-doc ingår denna tjänst)

Känner du till alla nödvändiga dokument och regler?

Ladda ned Tullguiden