Driftinformation

Kraftigt snöoväder orsakar förseningar

Det kraftiga snöovädret orsakar förseningar i stora delar av landet. Vi gör allt vi kan för att få fram godset i tid. Vänligen följ uppdateringarna här, eller i spårningen på Mybring och bring.se.

Klicka här för att komma till MyBring

Klicka här för att komma till spårningssidan på Bring.se

Förseningar till följd av vädret

Snöoväder orsakar stora utmaningar i trafiken. Förseningar konstaterade mot Karlstad, Borlänge, Gävle, Uppsala, Helsingborg. 

Klicka här för att komma till MyBring

Klicka här för att komma till spårningssidan på Bring.se

Stora utmaningar på grund av snöoväder och trafikolycka

Snöoväder har orsakat stora problem för trafiken, framför allt mot Örebro, Gävle, Borlänge och Norrland.
 
Riksväg 50 stängdes i natt på grund av en olycka, det påverkade ett stort antal norrgående bilar. Ingen bil har nått Borlänge i tid vilket innebär vissa förseningar. 

Tekniska problem med tidsbokade leveranser

Vi har för närvarande tekniska problem med vår tidsbokning. Bokningslänken kan i och med detta inte fungera. Vi arbetar febrilt med att lösa situationen. Vänligen försök igen senare.

Mindre förseningar kan uppstå på grund av vägskadan på E6 vid Stenungsund

Natten till lördag 23/9 kollapsade flera hundra meter av motorvägen mellan Göteborg och Oslo. Med anledning av detta finns risk för förseningar.

Trafiken styrs om via E45 mellan Göteborg och Uddevalla via Trollhättan. Med tanke på att det blir mycket trafik på mindre vägar kan köer förväntas. Trafikverket beräknas att reparationen av vägsträckan flera månader. Vid förseningar åberopas Force Majeure.

Vi följer situationen noga och uppdaterar den här sidan löpande.