Bokning via webb

campaignTAconnectbig2

Att boka transporter med Bring Frigo via internet är en tjänst vi nu erbjuder alla våra kunder med en dator, skrivare och tillgång till internet.

Det innebär för Dig som kund att investeringen är minimal och Du ges möjlighet att på ett enkelt sätt boka transporter, skriva ut fraktsedlar och transportetiketter.

Det finns också möjlighet att få statistik över Dina bokade transporter.

Det enda som krävs för att använda tjänsten är att Du registrerar Dig som användare av TA-connect. Samtidigt som vi lägger upp kunder som användare görs också kundindividuella anpassningar i register och inställningar som rationaliserar hantering och bokningsprocess.

Som vår kund betalar Ni inget extra för att använda TA-connect vid bokning till Bring Frigo och inte heller för Support eller den kontinuerliga utvecklingen av systemet.

Kom igång med 4 enkla steg:
1. Fyll i företagsuppgifter i formuläret "Registrera dig här". Se nedan.
2. Bring Frigo lägger upp dig som användare i systemet med kundanpassade mallar och adressregister som bas.
3. Bring Frigo skickar mail med inloggningsuppgifter.
4. Klart att börja boka!

Registrera Dig här

Fördelar för dig som kund
Med dagens ökade krav på spårbarhet, kvalitet och uppföljning av våra transporter, är det ett absolut krav att fraktdokument såsom fraktsedlar och transportetiketter är rätt utformade och innehåller rätt information.

När Ni bokar via TA-connect får Ni automatiskt både korrekta fraktsedlar och transportetiketter.

En säker informationsöverföring i realtid till transportföretaget samt kontroll över vad som bokats är ytterligare skäl till att börja boka med TA-connect.

Som användare av TA-connect har du som kund även möjlighet att välja ytterligare tillvalsprodukter kopplade till tjänsten.

För generella frågor angående tjänsten maila till
ta-connect@bringfrigoscandia.se
så återkommer vi till dig.