Lika snabbt - bara grönare

Vi handlar på nätet som aldrig förr. Hela världen har blivit vår marknadsplats och nätet är både gränslöst och genialt. Sneakers, smink och surfplattor skickas hit och dit, från nätbutiken rakt hem till din dörr. Det är därför det är så viktigt att vi alla tänker hållbart. Till exempel kan ett litet klick i checkouten göra stor skillnad och att dina varor levereras lite grönare.

Det är därför vi säger #baragrönare. Det är inte mycket som behövs om vi alla bidrar med något. Vårt stora mål är att vi ska leverera 100% fossilfritt till dig senast år 2025. Det kräver att vi alla gör lite fler gröna val varje dag. Vi måste ständigt förändra inte bara de stora men även de små sakerna för att komma en bit längre på resan. Med ett gemensamt mål kan vi tillsammans skapa förändring.

Vi på Bring är inte perfekta, men vi gör vår omställning steg för steg. Allt från att ställa om till solel, dela med oss av våra gröna tips, till att byta hästkrafter mot muskelkrafter i innerstaden. För på Bring betyder handling mer än ord. Så välj Bring nästa gång du handlar. Precis lika snabbt - #baragrönare.

Vilka är dina gröna val? Dela med dig genom att använda #baragrönare.

Läs mer om vår senaste kampanj

Ingen är perfekt, men jobbar vi tillsammans kan vi skapa en grönare vardag för oss alla.