Små lokala utsläpp

Det är summan av allt som räknas

​​​​​​​Vi tar vårt miljöarbete på allvar. Men att ta något på allvar behöver inte nödvändigtvis betyda att det inte går att kommunicera det med hjälp av humor. Alla har hört talas om växthusgaser, men de kan vara lite svåra att få ett grepp om. Därför översatte vi utsläppen till något mer verkligt, som vi alla har en relation till. För en brakare ger också miljöavtryck.

Vi har lanserat en julkampanj med fokus på små lokala utsläpp. Väldigt lokala utsläpp, som man ibland inte kan styra. Men att styra över sina små gröna val kan vara en god start. Med kampanjen vill vi få fler att tänka ett extra varv för att skapa en mer hållbar jul. Som till exempel kring vad vi väljer att ställa på julbordet, vilka slags presenter vi köper och hur vi väljer att få våra paket levererade. 

Mat är en mycket central del av julen, en naturlig del av högtidens alla små och stora evenemang och något att samlas kring. Men det är inte alltid enkelt att komma ihåg miljöaspekten i det hela, när presenter köps och slås in, huset pyntas och bordet dukas med sill, korv och potatis. Att tänka hållbart under julen har inte alltid varit en självklarhet. Men det vill vi ändra på. Och just därför kan det vara bra att veta att med Bring får du det du köpt på nätet levererat utan växthusgaser.

familj_runt_bord

År 2025 ska Bring vara fossilfria i hela landet. Ett stort och viktigt arbete som sätter oss i förarsätet som det gröna valet bland de stora logistikaktörerna. Men resan slutar inte där. Bring arbetar aktivt för att leverera utsläppsfritt i de största svenska städerna.

barn_i_soffa

Vi har ett positivt förhållningssätt till vårt miljöarbete. Vi har en stark tro på att vi får till en snabbare omställning om många gör lite, snarare än att ett fåtal gör mycket. Många små förändringar ger tillsammans stora fördelar. Det gäller både oss som leveransföretag och du som konsument. Ingen är helt perfekt, men vi behöver tro att alla små förändringar vi gör har effekt. Först när vi agerar, och inte bara snackar, börjar det hända grejer. 

Dela artikel