Till paketboxen

Brings paketboxar ger dig möjlighet att hämta paket i närheten där du bor, jobbar eller reser – under dygnets alla tider. Du använder vår mobil-app Bring Paketbox när du ska hämta dina paket.

En pappa hämtar ut ett paket ur en grön Bring paketbox och hans dotter står och tittar på.

Vad är en paketbox?

Bring paketbox är en självbetjäningslösning för hämtning av paket. Paketboxarna är placerade på publika platser, initialt i och omkring Malmö, Göteborg och Stockholm. De allra flesta boxarna står utomhus, så att du enkelt och smidigt ska kunna hämta dina paket när det passar dig – dygnet runt.

Hur fungerar det?

Du väljer leverans till Bring paketbox i kassan hos e-handlaren. Ange alltid ditt mobilnummer när du beställer. Vi aviserar dig via sms när paketet är på väg, och därefter får du ett meddelande i din mobil när paketet är redo att hämtas i paketboxen.

För att hämta paket i Brings paketboxar behöver du ladda ner och använda vår app Bring Paketbox. Som användare behöver du, av säkerhetsskäl, även identifiera dig med BankID för att kunna öppna luckan i paketboxen.

Tänk på att ditt specifika mobilnummer är knutet till din användare i appen – ange därför alltid samma mobilnummer när du beställer hos e-handlaren.

Ett av många levereransalternativ

Vi vill förstås gärna att alla e-handlare ska ge dig möjlighet att välja leverans till Brings paketboxar, men tyvärr erbjuds det inte hos alla ännu. Vi jobbar på att få fler e-handlare att erbjuda leverans till både Brings paketboxar och paketombud, så håll utkik! Om du handlar hos någon där du ännu inte kan välja leverans med Bring, be dem då gärna att kontakta oss för att lägga till det som leveransalternativ i kassan.
 

Brings paketboxar kommer i bruk i januari 2023. Det är också från och med då du kan använda appen Bring Paketbox. Du kan även, precis som tidigare, hämta ut paket från Bring ur iBoxens paketboxar. 

Har du frågor som gäller din leverans?

Dela artikel