Till paketombudet

Hämta dina paket hos ditt ombud. Perfekt tillfälle att plocka med det sista på inköpslistan också.

Man hämtar paket hos paketombud och är på väg ut.

Nätshoppa direkt till ditt paketombud. Extra smidigt när du till exempel är på väg hem från jobbet. Då är det bara att svänga förbi paketombudet och hämta. Kanske har du något på inköpslistan som du samtidigt kan plocka med dig? 

Paketombud i kiosk

Bank-ID

Du vet väl om att du enkelt genom mobilt BankID kan hjälpa dina vänner att hämta ut deras paket hos ombudet? Och lika enkelt kan en vän hämta ut åt dig.

När du får en sms-avisering från oss om din paketleverans kan du enkelt identifiera dig med mobilt BankID. Du får då en personlig QR-kod som du kan dela med någon annan, som kan hämta ut åt dig. Precis på samma sätt kan du hämta ut åt någon annan.

Viktigt att tänka på!

  • Säkerställ att namnet som du har angivit vid beställningen av dina varor i nätbutiken överensstämmer med det fullständiga namnet som du har i ditt BankID.
  • När du legitimerat dig med mobilt BankID får du en QR-kod. Den kan du välja att få på e-post eller skicka till någon annan. Du kan till exempel ta en skärmdump eller spara på ett annat sätt. 
  • QR-koden ersätter kravet om legitimering med ID vid uthämtning av paket för dig, för den du hämtar ut åt eller för den som hämtar ut åt dig.

Läs alla villkor för tjänsten här.

Har du frågor som gäller din leverans?

Dela artikel