Nu blir det ännu enklare för dig som handlar på nätet!

Att hämta ut sitt paket på ett utlämningsställe upplevs ofta som smidigt och något många väljer att göra på vägen hem. Men en hektiskt vardag gör att tiden ibland inte räcker till och därför kan du nu enkelt omdirigera ditt paket till hemleverans istället.

Köer hos utlämningsstället och en hektisk vardag med ändrade planer som gör att tiden kanske inte räcker till, gör att det som från början kändes enkelt och smidigt blir svårt och omständigt. Därför har vi nu gjort det möjligt att på ett lätt sätt dirigera om en leverans från ett valt paketombud till en hemleverans istället. 

I samband med du mottar en SMS-avisering från oss, är det nu möjligt att i SMS-länken klicka i tillvalet ”omdirigering av paket”. Då levererar vår chaufför paketet hem till dig istället för till utlämningsstället. Givetvis levererar vi lika snabbt och hållbart som alltid.

Tillvalet för omdirigering till en hemleverans kostar 45 kronor respektive 75 kronor beroende på var du bor. Betalningen gör du på ett tryggt och säkert sätt via Swish. 

Leveransen sker dagtid mellan 08:00-17:00 till den adress som du har angett som mottagaradress vid köpet hos din e-handlare och kan inte justeras. 

Viktigt att tänka på!

Du behöver vara på plats i hemmet och kunna visa ID för att kunna ta emot leveransen. Vill du däremot låta någon annat ta emot din leverans behöver du i förväg identifiera dig med BankID och få en QR-kod som du kan dela med personen som du vill tar emot paketet. 

Om ingen är på plats hemma vid leveransen så kommer paketet att köras till ett utlämningsställe för uthämtning.

Läs alla villkor för tjänsten här.

2020-11-20