eFrukost 15 oktober

Vill du få tips på hur du kan sälja ännu mer under Black Friday och jul?


Årets mest hektiska säsong närmar sig. Vet du vad dina kunder efterfrågar och har du gjort det du behöver för att överträffa fjolårets resultat? 

Välkommen på frukostseminarium hos oss på Bring i Mölnlycke, Göteborg.

Där bjuder vi inte bara på frukost utan också på de senaste insikterna från Brings skandinaviska konsumentundersökning, Bring Research X-mas edition, en inblick i skandinaviska näthandelstrender, tips på hur kan man göra e-handeln grönare och inte minst får du ta del av hur Care of Carl har förberett sig för årets viktigaste handelsperiod!

08:00 Frukost och mingel

08:30 Välkommen till eFrukost

Nytt från Bring Research X-mas edition

Vi har frågat dina kunder vad som är viktigt för dem när de handlar på nätet. Jennie Linbäck, Key Account Manager på Bring, kommer att ge en massa fakta, råd och tips som kan öka din konvertering under Black Friday och julhandeln.

Ett djupdyk i de kommande månadernas spännande handelsperiod

De senaste åren har julhandeln vuxit till att även omfatta köpfester som Black Friday, Cyber Monday och Singles Day. Hur gick de här dagarna förra året och vad kan vi förvänta oss i år? Med Johanna Allhorn, chefredaktör för Ehandel.se.

Så kan du göra dina leveranser grönare 

Bring kommer bland annat prata om hållbar citylogistik, supersnabba fossilfria hemleveranser med elfordon och cyklar och varför transport med tåg är ett bra komplement till väg. Med Melker Camnerin, ansvarig tjänsteutveckling hemleveranser på Bring.

Erfarenheter och tips inför Black week och julhandeln

Andreas Thieme från nätbutiken Care of Carl delar med sig av hur Care of Carl har förberett sig för årets viktigaste handelsperiod.

10:00 Slut

powered by Typeform