- Anledningen till att jag sökte var möjligheten att i praktiken kunna använda det jag hade lärt mig under min utbildning samt att jag skulle kunna påverka mina arbetsuppgifter efter mina önskemål, säger den tidigare sommartraineen Jimmy Rhodin.

Anpassade arbetsuppgifter

Under perioden som sommartrainee hos Bring och Posten Norge får du möjlighet att skräddarsy dina egna uppgifter.

Elin Böris, f.d sommartrainee, arbetade med en prognosmodell för stycke- och partigods i Norge. Detta matchade hennes utbildning och intressen och gjorde arbetet hos Posten Norge och Bring både roligt och givande.

Jimmy Rhodin arbetade med marknadsanalys och effekterna av Posten Norges sommarkampanj "Norges finaste paket." - Jag fick fria tyglar att skapa en rapport för årets kampanj, vilket passade mina intressen, säger Jimmy.

Uppföljning och utbildning

Under sommaren får sommartraineerna uppföljning av erfarna chefer i koncernen och möjlighet att delta i en mängd olika kurser inom presentationsteknik, projektledning, Excel och PowerPoint.

- Nu när jag är färdig med mitt Summer Internship har jag haft stor nytta av de kurser som ingick i programmet. Speciellt kurserna inom projektledning och PowerPoint har varit till stor nytta för mig i senare utmaningar och placeringar, säger Elin Böris.

Gemensamt projekt

Förutom enskilda uppgifter så har sommartraineerna ett gemensamt projekt.

- Det gemensamma projektet gav oss nyttiga erfarenheter av att arbeta tillsammans som ett team och dessutom lärde vi känna varandra bättre. Det händer att vi fortfarande träffas, säger Elin.

Inblick i vardagen på en stor koncern

Som trainee hos Bring och Posten Norge så får du en unik inblick i hur en stor nordisk koncern fungerar, både genom möten och i samtal med chefer och medarbetare.

- Vi fick bland annat träffa koncernchefen Dag Mejdell under sommaren. Det är roligt att högre chefer tar sig tid att träffas och diskutera aktuella frågor med oss unga, avslutar Jimmy.

Ansök här till årets Summer Internship

 
 

Fakta om Summer Internship


  • Sex veckors arbete i Oslo under sommarmånaderna juni, juli och augusti med tre veckors semester i juli
  • Arbetsuppgifter som är anpassade till din utbildning och dina intressen, med möjlighet till stort eget ansvar.
  • Kurs i Projektledning, Presentationsteknik, Excel, PowerPoint, Outlook, Innovation samt Strukturerad problemlösning.
  • Personlighetstest med fokus på personliga utvecklingsområden.
  • Gemensamt projekt med andra sommartraineer hos Bring och Posten Norge.
  • Professionell vägledning från chefen och kollegor.

 Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Bring.